zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Reserveren

Zoek je een rustgevende plek voor een zwangerschapsmassage? Zwolle ligt vlakbij dé specialist in zwangerschapsmassages: LOFF Wellness (Assen). Via de A28 rijd je binnen 50 minuten naar ons toe. Vanwege onze ligging bij afrit 34, zijn we goed te bereiken vanuit heel het land (en dus ook vanuit Zwolle)!

Aangezien zwangerschap nogal wat van je lichaam eist, is een speciale massage voor aanstaande moeders geen overbodige luxe. Tijdens je zwangerschap kan er namelijk nogal wat veranderen in het lichaam. Tijdens de massage zorgen we voor bewustwording en aandacht voor deze veranderingen. Zodat jij (en jouw kindje) tot rust kunnen komen!

Toe aan ontspanning? Toe aan een zwangerschapsmassage? Kom uit Zwolle langs bij LOFF te Assen!

Route naar LOFF

Kom voor een ultiem ontspannende zwangerschapsmassage langs uit Zwolle

Zwanger zijn kan veel van je lichaam eisen. Wellicht heb je last van spanningen, problemen met slapen of van hormoonschommelingen, dit is allemaal normaal! Tijdens je zwangerschap worden de spieren en gewrichten in voorbereiding op de bevalling al losser, waardoor je last kunt krijgen van je je rug, nek en bekken.

Onze speciale zwangerschapsmassage kan helpen bij:

  • Verbetering van de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen je lichaam sneller verlaten.
  • De baby krijgt meer voedingsstoffen en zuurstof vanwege de verbetering van het lymfevatenstelsel.
  • Last van de voeten en benen.
  • Lage rugklachten, last van de schouders en de nek.

Ook als je geen last hebt van zwangerschapskwaaltjes, ben je alsnog meer dan welkom om vanuit Zwolle langs te komen voor een ontspannen massage! Niks mis met een momentje voor jezelf nemen.

Reserveer jouw zwangerschapsmassage

Zó gaat jouw zwangerschapsmassage eraan toe!

Wanneer je zwanger bent, is het belangrijk er rekening mee te houden dat niet elk soort massage geschikt voor jou is. Sommige houdingen zullen voor jou of voor jouw kindje nou eenmaal niet prettig aanvoelen.

Om ongemakken te voorkomen, biedt LOFF twee soorten zwangerschapsmassages aan: de Ultimate Rose Pregnancy Massage en de klassieke massage voor zwangeren. De Ultimate Rose massage is een soort aromatherapie massage, waarbij jouw huid verzorgd wordt met speciale rozenolie. Daarnaast maken we gebruik van een traditionele drukpuntmassage voor de rug, schouders en benen.

Wanneer je kiest voor een traditionele zwangerschapsmassage betaal je voor 30 minuten 35,- en voor 60 minuten 50,-. Voor de speciale Ultimate Rose Pregnancy  Massage betaal je 59,- voor 60 minuten.

Kom vanuit Zwolle langs bij LOFF!

Probeer onze zwangerschapsmassages eens! Geniet van het kneden van de huid, verlichting van pijn in je lichaam en kom in harmonie met je lichaam. Gun je jezelf nog wat meer ontspanning? Combineer de massage dan met een uurtje floaten! Floaten is erg geschikt wanneer je zwanger bent.

Iemand in de watten leggen? Verras haar dan met een cadeaubon massage & floaten! De ontvangster van de bon krijgt dan zowel een uur floaten als een massage van een uur naar keuze!

 

Niet alleen vanuit Zwolle, ook vanuit de volgende regio’s zijn we goed bereikbaar:

Toe aan een zwangerschapsmassage? Kom vanuit Zwolle naar LOFF!

Route