Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Leeuwarden

Reserveren

Op zoek naar een heerlijke zwangerschapsmassage? Leeuwarden ligt op één uurtje afstand van de beste plek voor zwangerschapsmassages in Leeuwarden en omgeving: LOFF Wellness! Via de N31 en de A7 ben je er zomaar! Je vindt ons vlakbij afslag 34, waardoor we vanuit heel Noord-Nederland goed bereikbaar zijn.

Wanneer je zwanger bent, verandert er een hoop in je lichaam. Zowel fysiek als hormonaal kan dit gevolgen hebben voor je lichaam. Je kunt last krijgen van je rug, van je nek, je bekken of er slecht door slapen. Een beetje aandacht voor jouw veranderende lichaam in deze bijzondere tijd kan dus geen kwaad! Door middel van een massage speciaal voor zwangeren zorgen wij voor deze bewustwording. Zodat jij en jouw kindje lekker tot rust kunnen komen!

Gun jij jezelf een momentje van rust? Kom dan langs vanuit Leeuwarden voor onze heerlijke zwangerschapsmassage!

Route vanuit Leeuwarden

Een zwangerschapsmassage vlakbij Leeuwarden boeken

Of zwanger zijn nu veel van je lichaam eist, of juist helemaal niet, een speciale massage is heerlijk wanneer je zwanger bent. Zo kan de massage helpen bij de volgende zwangerschapskwaaltjes:

  • Last van je rug, schouders of nek.
  • Pijnlijke voeten en benen.
  • Verbetering van de bloedcirculatie. Zo verlaten afvalstoffen je lichaam sneller!
  • Dankzij een verbetering van het lymfevatenstelsel krijgt je baby meer zuurstof en voedingsstoffen.

Een zwangerschapsmassage is een goede manier om je voor te bereiden op het aanstaande moederschap en de bevalling. Voel je één met je baby en geniet van een momentje voor jou alleen.

Zwangerschapsmassage boeken

Kom langs bij LOFF!

Tijdens de speciale zwangerschapsmassage van LOFF houden wij rekening met het comfort van jou en jouw kindje. Sommige lichaamshoudingen kunnen nu eenmaal niet wanneer je zwanger bent! Bij LOFF kun je terecht voor twee verschillende soorten zwangerschapsmassages:

  • Een klassieke zwangerschapsmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in een zijligging en kan geboekt worden voor 30 of 60 minuten. Deze klassieke massage kost 35,- voor een half uur en 50,- voor een uur.
  • De Ultimate Rose Pregnancy Massage. Deze massage duurt 60 minuten, kost 59,- en is een soort aromatherapie massage. Ook deze massage wordt in de zijligging uitgevoerd, met kussens om de buik te ondersteunen.

Ben je benieuwd hoe de zwangerschapsmassages in jouw voordeel kunnen werken? Kom dan vooral eens langs vanuit Leeuwarden! Je zult verrast zijn hoe rustgevend het is!

Leg jezelf in de watten met een heerlijke massage!

Leg jezelf volledig in de watten bij LOFF! Wanneer je dan toch vanuit Leeuwarden naar LOFF komt voor de zwangerschapsmassage, kun je deze net zo goed combineren met een uurtje floaten! Floaten en zwangerschap gaan namelijk erg goed samen.

Wist je dat LOFF goed bereikbaar is vanuit heel Nederland? Dus ook voor de volgende behandelingen:

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Kies dan voor een cadeaubon massage & floaten! De ontvangster kan dan zelf een massage naar keuze kiezen, in combinatie met een uur floaten.

De beste zwangerschapsmassages vind je niet in Leeuwarden, maar bij LOFF!

Kom langs vanuit Leeuwarden!