Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Friesland

Reserveren

Zoek je naar een plek voor een heerlijke zwangerschapsmassage? Friesland ligt vlakbij LOFF Wellness: hét wellnessparadijs van het noorden. Vanwege onze ligging aan de A28 zijn we vanuit heel de provincie goed bereikbaar.

Waarom een zwangerschapsmassage?

Wanneer je zwanger bent is een speciale massage geen overbodige luxe. Er verandert namelijk een hoop in je lichaam, waardoor je last kunt krijgen van verschillende kwaaltjes. Ook als je hier geen of weinig last van krijgt, is het een heerlijke massage! Het zorgt namelijk voor bewustwording in deze bijzondere tijd. 

Gun jezelf een momentje van rust en kom vanuit Friesland naar LOFF voor een heerlijke zwangerschapsmassage!

Route

Kom voor een zwangerschapsmassage langs uit Friesland

Onze speciale massages voor zwangeren zullen de volgende kwaaltjes verminderen:

  • Pijnlijke schouders, rug en nek;
  • Pijnlijke benen en voeten;
  • Je baby krijgt meer zuurstof en voedingsstoffen dankzij een verbetering van het lymfevatenstelsel;
  • Verbetering van de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen je lichaam sneller verlaten.

Een zwangerschapsmassage is een goede manier om je voor te bereiden op het aankomende moederschap. Je voelt je één met jouw baby én kunt genieten van een momentje voor jezelf. Probeer het vooral eens en kom voor een zwangerschapsmassage uit Friesland!

Reserveren

Boek een zwangerschapsmassage bij LOFF

Bij LOFF kun je kiezen uit twee verschillende zwangerschapsmassages, namelijk de klassieke zwangerschapsmassage en de Ultimate Pregnancy Rose massage. 

De klassieke zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd in een zijligging en kan geboekt worden voor zowel 30 minuten als een uur. Voor de klassieke massage betaal je 35,- voor een half uur en 50,- voor een uur. 

De Ultimate Pregnancy Rose massage duurt een uur, wordt ook in de zijligging uitgevoerd en is een soort aromatherapie massage. Je huid wordt verzorgd met een speciale rozenolie en vervolgens krijg je een traditionele drukpuntmassage van de rug, schouders en benen. Deze massage kost 59,- voor 60 minuten. 

Combineer met andere wellness voor extra ontspanning

Wanneer je voor een zwangerschapsmassage uit Friesland komt, kun je deze massage ook goed combineren met andere wellness! Wist je bijvoorbeeld dat floaten en zwangerschap goed samengaan? 

Wil je iemand anders een beetje liefde en ontspanning geven? Kijk dan eens naar onze cadeaubon massage en floaten. Ideaal om cadeau te geven!

Ook vanuit de volgende regio’s is LOFF goed te bereiken:

De meest ontspannende zwangerschapsmassages vind je dan ook niet in Friesland, maar bij LOFF!

Route vanuit Friesland