ARRANGEMENT

Kennismakingsaanbod floaten

Reserveer meteen

Drie halen, twee betalen

Ben jij benieuwd of floaten iets voor je is? Ontdek het voordelig met ons kennismakingsaanbod! Dan mag je drie keer floaten voor de prijs van twee. 

We raden nieuwe floaters altijd aan om minimaal drie sessies te doen. Want in het begin moet je lichaam echt even wennen aan de prikkelloze omgeving. Pas na een paar keer floaten kun je je volledig overgeven aan de rust.

Ben jij al fan van floating en wil je familie of vrienden overtuigen? Geef het kennismakingsaanbod cadeau, dan kunnen ze eindelijk meepraten!

Geef floaten cadeau

Over het arrangement

  • 3 floatingsessies
  • Bij voorkeur binnen 2 maanden gebruiken
  • Ook leuk als cadeau
Bekijk al onze exclusieve arrangementen om te floaten
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid