door Ellen

Ik vond het een heerlijke ervaring! Het floaten zelf vond ik niet heel bijzonder maar dat ligt ook zeker aan mezelf. De Hamman behandeling is zeker een aanrader!!

door Renate

Ontspannen setting, heerlijke massage

door Jeanine

Warm welkom en een zeer goede massage. Erg fijn, bedankt!

door Thessa

Super, vanaf de entree tot het weggaan is alles tot in de puntjes verzorgd! Ik kom hier daarom ook vaker :)

door Karolien

De ambiance, de manier van praten (rust), de technieken voor de huidmasage 👌

door Abe

Floaten en Lomi Lomi massage was, als altijd, Genieten met een grote G. Kom regelmatig bij Loff en iedere keer ga ik er met een voldaan gevoel weg. Door de behandelingen en de manier waarop de medewerksters met je omgaan. Ook eens doen. Van harte aanbevolen.

door Marinka

Goed verzorg. Werd goed behandeld. Heerlijk genoten voor een eerste keer. Is voor herhalingen vatbaar 💖

door Muriel

goede uitleg over wat er gaat gebeuren. je komt hier echt tot rust

door Ellen

Ik was zelf te laat omdat ik verkeerd was gereden en op het TT terrein uitkwam (waar de TT van Assen net was). Gelukkig was dit geen probleem en werd ik vriendelijk ontvangen. Ik kwam lichtelijk gehaast binnen, maar de medewerkster gaf me meteen een rustig gevoel zodat ik uiteindelijk nog lekker heb kunnen genieten van het floaten. Direct weer een afspraak geboekt voor over een paar weken. Nu 31 weken zwanger en dat is echt een aanrader 👍

door Erica

Wat een geweldige dag hebben wij gehad.Wat een prachtige ruimte om totaal tot rust te komen met elkaar in privé sfeer. Onze moeder verrast voor haar verjaardag. Tot in de puntjes verzorgd en een onvergetelijke dag beleefd met elkaar🙏We komen snel weer langs💜

door Boukje

Genoten! Het voelt alsof ik even op vakantie was en de boel de boel kon laten. Wat een hartelijke ontvangst, het ontspannen door te floaten en dan die heerlijke tuin om te relaxen: ik ben zó blij dat ik jullie gevonden heb.

door Xavera

Goed ontvangen. Professioneel en vriendelijk.