KLASSIEKE HAMAM

Verheug je op een spa-tastische behandeling

Voor een hamambehandeling ga je naar
Auteur
House of LOFF (Assen)

Ontspannen reinigingsritueel

Ben je benieuwd naar de klassieke hamam-ervaring? Dan moet je echt eens naar LOFF komen. We hebben een sfeervolle kamer waar je in alle privacy kunt genieten van het hamamritueel, dat wordt uitgevoerd door een Telak (professionele hamam-masseuse). 

Tijdens mijn hamam-arrangement waande ik me in het verre oosten!

Een échte hamam-ervaring

De behandeling volgt alle stappen van het klassieke reinigingsritueel. Eerst stap je in het stoombad of onder de stortdouche. Daarna neem je plaats op een warme buiksteen, jouw behandeltafel. Hier wordt jouw hele lichaam met zijden handschoenen gescrubt. Dan volgt een opgieting met warm water, en het moment waar je vast al naar uitkijkt: de traditionele zeepmassage. Na afloop droog je je weer af, kleed je je aan en krijg je een kopje thee met wat lekkers. Voorlopig kan je er weer tegenaan!

Geef een saunabezoek cadeau

Hamam-arrangement

Wil je deze oosterse wellness-ervaring met iemand delen? Met het WE LOFF HAMAM-arrangement kom je gezellig met z’n tweeën! Jullie krijgen beiden een hamambehandeling van 50 minuten (na elkaar). Tijdens het wachten kun je lekker relaxen in de woonkamer of een andere wellnessbehandeling ondergaan. Jullie sluiten af met een traditionele high tea met verse muntthee.

Je kunt de hamam ook combineren met een bezoek aan de sauna, of met een ontspannende floatsessie. Heb je nog wat inspiratie nodig?

Bekijk alle arrangementen