KLASSIEKE HAMAM

Verheug je op een spa-tastische behandeling

Voor een hamambehandeling ga je naar
Auteur
House of LOFF (Assen)

Ontspannen reinigingsritueel

Ben je benieuwd naar de klassieke hamam-ervaring? Dan moet je echt eens naar LOFF komen. We hebben een sfeervolle kamer waar je in alle privacy kunt genieten van het hamamritueel, dat wordt uitgevoerd door een Telak (professionele hamam-masseuse). 

Tijdens mijn hamam-arrangement waande ik me in het verre oosten!

Een échte hamam-ervaring

De behandeling volgt alle stappen van het klassieke reinigingsritueel. Eerst stap je in het stoombad of onder de stortdouche. Daarna neem je plaats op een warme buiksteen, jouw behandeltafel. Hier wordt jouw hele lichaam met zijden handschoenen gescrubt. Dan volgt een opgieting met warm water, en het moment waar je vast al naar uitkijkt: de traditionele zeepmassage. Na afloop droog je je weer af, kleed je je aan en krijg je een kopje thee met wat lekkers. Voorlopig kan je er weer tegenaan!

Geef een saunabezoek cadeau

Hamam-arrangement

Wil je deze oosterse wellness-ervaring met iemand delen? Met het WE LOFF HAMAM-arrangement kom je gezellig met z’n tweeën! Jullie krijgen beiden een hamambehandeling van 50 minuten (na elkaar). Tijdens het wachten kun je lekker relaxen in de woonkamer of een andere wellnessbehandeling ondergaan. Jullie sluiten af met een traditionele high tea met verse muntthee.

Je kunt de hamam ook combineren met een bezoek aan de sauna, of met een ontspannende floatsessie. Heb je nog wat inspiratie nodig?

Bekijk alle arrangementen
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid