ARRANGEMENT

Special hotstone voor 2

Reserveer meteen

Extra verwarmend

Heb jij behoefte aan warmte en ontspanning? Dan word je vast blij van een hotstone massage. Zoals de naam al verklapt, is dit een massage met warme stenen. De combinatie tussen warmte en massagegrepen voelt uniek. De hotstone massage wordt al duizenden jaren toegepast en is niet meer weg te denken uit de wellness-wereld.

 

 

Geef Special Hotstone voor 2 cadeau

All-in ervaring

Ontdek de wondere wereld van hete stenen op je huid.

Het zijn platte, ovalen en gladde stenen die ongeveer 45 graden warm zijn. Sommige mensen zijn huiverig voor de hitte, maar dat is niet nodig. De masseuse zorgt voor een aangename temperatuur en zal de massage rustig opbouwen.

Je zal merken dat de warmte ontzettend fijn voelt. Je lichaam ontspant zich en eventuele zorgen verdwijnen naar de achtergrond. Door de combinatie van warmte en beweging, kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectief maakt.

Over het arrangement

  • Om en om een hotstone massage (60 minuten) en een floatsessie (45 minuten)
  • Afsluiten met een kopje thee of koffie en een cakeparty 🧁
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid