BLOG

Absolution: eerlijke, 99% natuurlijke cosmeticalijn voor de vrouw van nu

Auteur
Gerlanda

LOFF Assen heeft er een nieuwe verzorgingslijn bij: de 100% natuurlijke cosmetica van het Franse merk Absolution. Het uitgangspunt van Absolution is, dat je alleen op je gezicht moet smeren, wat je ook in je mond kunt stoppen. De producten van Absolution zijn al meerdere malen bekroond, o.a. door de Franse ‘Guide des meilleurs cosmetiques’, de Astir awards en de Beauty Challenger Awards. De cremes, lotions en serums van Absolution zijn niet alleen heerlijk voor je huid, maar ze ogen ook nog eens heel mooi in je badkamer! Wij presenteren dan ook met trots deze nieuwe cosmeticalijn, die ook heel geschikt is voor de iets kleinere beurs.

No-nonsense cosmetica voor bewuste vrouwen

Absolution is het geesteskindje van Isabelle Carron, die jarenlang voor bekende cosmetica– en parfummerken werkte. Zij vond dat er op de markt niet genoeg eerlijke, betaalbare producten waren voor moderne vrouwen, die weinig tijd hebben, en toch bewuste keuzes willen maken voor wat zij op hun huid smeren. En dus ging ze aan de slag, als pionier op het gebied van een gloednieuwe cosmeticaformule. Dat had nogal wat voeten in de aarde; maar met de hulp van bevlogen mensen zoals Arnoud Pigounides, de designer van het merk, top-laboratoria op het gebied van biologische ontwikkelingen, formuleontwikkelaars en bekenden uit de branche, lukte het haar om Absolution te ontwikkelen en op de markt te brengen: een cosmetische revolutie met fantastische en geavanceerde, 100% biologische producten, die ook nog eens betaalbaar zijn!

Smeer alleen op je huid wat je ook kunt eten

Omdat Absolution zoekt naar een goede balans tussen moderne huidverzorging en een gezonde, bewuste leefstijl, bestaat het merk uit een compact scala van 99% natuurlijke producten, die heel makkelijk met elkaar te combineren zijn. Zoals bijvoorbeeld de Mix & Match serie: een basis creme, die gecombineerd kan worden met een serum, dat precies bij jouw huidtype past. Even in je handen mengen, en 5 seconden later heb je de perfecte creme voor jouw specifieke huidbehoeften. De producten van Absolution worden vervaardigd uit wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van de huid. Bij dagelijks gebruik verbeter je langdurig de conditie van ieder huidtype.

Naast de Mix&Match serie omvat de lijn nog vele andere heerlijke verzorgingsproducten zaols voedende gezichstolie, verfrissende face-mist, 100% natuurlijke zepen en bodylotions, safe kiss lippenstiften, superzachte reiniginsgproducten en nog veel meer… en dat allemaal verpakt in een heel aantrekkelijk jasje! Heerlijk als dagelijkse verzorging, maar ook om jezelf eens lekker te verwennen of als cadeau. Absolution is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Verzorgingslijn met een missie

Als je de producten van Absolution koopt, doe je ook nog eens iets goeds voor de wereld om je heen! Alle producten bestaan uit 99% natuurlijke ingredienten, waarvan  een groot percentage ook nog eens gecertificeerd biologisch vervaardigd is. Daarnaast wordt 2% van de winst van het merk gedoneerd aan Care, een organisatie die Armoede in derde wereldlanden bestrijdt en kwetsbare gemeenschappen stimuleert om economisch onafhankelijk te worden.

Zelfs de verpakkingen van Absolution zijn duurzaam: ze worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid verminderen. Het transport van Polypropylene is ook nog eens vele malen goedkoper en dus duurzamer, dan het transport van glas. Absolution heeft zich tot doel gesteld, om de ecologische impact van haar producten om het milieu zoveel mogelijk te minimaliseren.

Jezelf of een ander ook eens verwennen met de heerlijke, hippe cosmeticaproducten van Absolution? Kom gerust eens langs en vraag om een folder of vrijblijvend advies!

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid