BLOG

CRYSTAL-X behandeling van Clephar: op weg naar de zomer met een frisse, jeugdige glow!

Auteur
Gerlanda

Voor iedere huidtype kan de juiste peeling een geweldige oppepper zijn. Oude, dode huidlagen worden verwijderd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de diepere huidlagen worden flink aan het werk gezet, om nieuwe huidcellen aan te maken. Het resultaat is een mooiere, egalere huid en een frisse, jeugdige uitstraling. Helaas zijn veel peelings te agressief voor de huid. Er kunnen zelfs bepaalde risico’s aanzitten, zoals blijvende roodheid of littekenvorming. Clephar heeft een volledig veilige, zeer aangename peeling voor ieder huidtype ontwikkeld. Kom bij LOFF Assen kennismaken met deze effectieve, maar toch zachte behandeling. De Crystal-X peeling is een veilig alternatief voor chemische- of laserpeelings, botoxinjecties of microdermabrasie-apparaten.

Clephar Kwaliteitsmerk

De Crystal-x is een van de exclusieve behandelingen van ons huismerk Clephar. Clephar combineert hoge kwaliteit en natuurlijke ingrediënten met vooruitstrevende formules en huidbehandelingen. De Clephar Crystal-X behandeling bestaat uit vier effectieve stappen, waarbij drie verschillende peelings met de hand op het gezicht en decolleté worden aangebracht. Het resultaat is een ware anti-aging boost voor je huid. Zonder pijn, roodheid of irritatie. Deze unieke behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meeste gevoelige huidjes! De exclusieve, huideigen celstructuren in de peelings die worden aangebracht, versnellen de opname van de actieve bestanddelen, zo dat deze ook in de diepere huidlagen kunnen doordringen. Dit zorgt al na een behandeling voor een veel mooier, egaler huidbeeld. Na een kuur van 4 behandelingen zie je een spectaculair verschil!

Stap 1 en 2: peeling en optimaal ontvankelijk maken van de huid
De basis van Crystal–X behandeling is een manuele microdermabrasie, die heel prettig en ontspannen aanvoelt. De eerste stap bestaat uit de manueel aangebrachte (mechanische) ‘Crystal Peel’ met gemicroniseerde aluminiumkristallen, Rode Algen extract en Bamboe. De tweede stap is de ‘Enzym Peel’ waarbij wordt gewerkt met natuurlijke enzymen uit Ananas en Papaja. Deze stap breekt overtollige lipiden en proteïnen van de opperhuid af, waardoor de huid mooi glad wordt, en optimaal is voorbereid op de volgende twee stappen.

Stap 3 en 4: Vitaliseren, verstevigen en beschermen
Na stap 1 en 2 wordt de ‘Vitamine C Mask’ op de huid aangebracht. Gestabiliseerde Vitamine C is een soort superfood voor de huid. Je huid wordt voorzien van een enorme boost aan antioxidanten, en de hoornlaag van de huid daarnaast nog een keer extra ge-exfolieerd. Deze stap is vooral heel geschikt tegen pigmentvlekken en onzuiverheden. Als laatste stap krijg je een heerlijk ontspannende en regenererende gezichtsmassage met Crystal-X Balm, die Jojobaolie en Avocado olie bevat, om je huid optimaal te voeden en te herstellen.

Na afloop van de behandeling wordt de huidverjongende en verstevigende Regenerating Cream met SPF 30 aangebracht. Deze beschermende crème bevat onder andere Omega- 3 en Omega-6 vetzuren uit Zwarte Bes- extract. En je huid wordt meteen tegen UV- straling beschermd. Je krijgt deze crème mee naar huis, en je moet de tube gebruiken totdat deze helemaal op is.

reserveer een beauty behandeling

Het effect van de Crystal-X behandeling

Het resultaat van de Clephar Crystal-X is al na een behandeling duidelijk te zien. Fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid krijgt een gelijkmatigere pigmentatie. Littekens (bv door acne) worden verminderd en je huid heeft een gezonde, frisse gloed.

De Clephar Crystal-X behandeling is geschikt voor

  • Verouderde slappe huid
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Rokershuis en doffe teint
  • Pigmentproblemen en ouderdomsvlekken
  • Littekens (snij- en brandwonden)
  • De behandelingen van striae (zwangerschapsstriemen)
  • De behandeling van hardnekkige acne
  • Vervaging acne littekens

Wil jij ook met een frisse, verjongde huid de zomer in? Reserveer dan direct!

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid