BLOG

De Hydra Power Lift - Powerbehandeling voor ieder huidtype

Auteur
Gerlanda

De Hydra Power lift van Clephar is een van de specifieke huidbehandelingen die in het schoonheidsinstituut van LOFF Assen worden aangeboden. Het fijne aan deze behandeling is, dat de Hydra Power Lift geschikt is voor ieder huidtype en alle leeftijden, zowel voor mannen als voor vrouwen. De Hydra Power Lift zorgt voor intensieve hydratatie van de huid en verhoogd haar elasticiteit. De combinatie van verschillende huidreinigende en verzorgende producten en speciale massagetechnieken, geeft ieder huidtype een intensieve boost. Hieronder leggen we uit hoe de Hydra Power Lift in zijn werk gaat.

De 6 stappen

Stap 1: Uitgebreide, luxe reiniging
Tijdens de eerste stap krijgt de huid een dieptereiniging met de Hydra Peel. De Hydra Peel heeft een dubbele werking: deze peeling bevrijdt de huid niet alleen van vuil, talg en dode huidcellen, maar door het hyaluronzuur wordt de huid tegelijkertijd gehydrateerd. De huid wordt bovendien optimaal voorbereid op de volgende stappen van de Hydra Power Lift behandeling: diepteverzorging, massage, masker en bescherming. De huidconsulente zal met vochtige vingers de scrub voorzichtig over de huid masseren, waarna deze met een vochtig doek van het gelaat wordt verwijderd. De laatste scrubkorreltjes worden met behulp van een penseel weggeveegd.

Stap 2: Diepteverzorging
Tijdens deze stap wordt een intensief hydraterend serum aangebracht, het Hydra Lift Serum. Dit krachtig liftende en hydraterende serum, dat verrijkt is met een complex van NMF-aminozuren, wordt met behulp van speciale technieken in de huid gemasseerd, waardoor de doorbloeding van de huid extra wordt gestimuleerd den de werkstoffen van het Hydra Lift Serum beter worden opgenomen.

Stap 3: Hydra Lift Massage
Stap 3 bestaat uit een heerlijke gezichts- en decolleté massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale handgrepen en drukpunten om de energiebanen in het gezicht te stimuleren. Hiervoor wordt eerst de Hydra Lift Booster op de gezichtshuid aangebracht, of voor drogere huidtypes Hydra Fresh&Fresh Oil. Daarna worden de producten met behulp van de Hydra lift massage in de huid gemasseerd. Deze massagetechniek, die gebaseerd is op haptonomische inzichten, is niet alleen goed voor de huid, maar ook ultra-ontspannend. Als afsluiting volgt er nog een massage van gezicht en hals met de Multi Intensive Cream.

Stap 4: Masker
Tijdens deze stap wordt het Hydra Lift masker, dat hydraterend, liftend en herstellend werkt, met een brede spatel op voorhoofd, wangen, hals en kin aangebracht en met de vingertoppen over het gezicht en decolleté gemodelleerd. Ook de oogomtrek en de lippen kunnen mee behandeld worden. Na 15 minuten inwerken wordt het masker verwijderd en de restanten weggeveegd met behulp van een warm kompres.

Stap 5 Bescherming van de huid
Stap 5 begint met pure verwennerij voor de zintuigen. Met behulp van de warme handdoek, die met Lotuswater is besprenkeld, wordt er een heerlijke geurende Lotuswaternevel over het gezicht verspreid. Geniet van de weldadige geur van lotus en frangipani en het gevoel van ultieme luxe! Aansluitend wordt er een beschermende en verzorgende crème, de MLV Hydra, op het gelaat en de Eye Contour Creme rondom de ogen aangebracht.

Stap 6: Huidadvies
Na de behandeling geeft de huidconsulente je adviezen voor de huidverzorging thuis. Doordat zij anderhalf uur intensief met je huid is bezig geweest, kan ze precies inschatten wat deze nodig heeft en elke producten daar het beste bij zouden passen. Het advies is natuurlijk geheel vrijblijvend. Mocht je interesse hebben in een bepaald product dat tijdens de behandeling is gebruikt, kun je dat in onze salon aanschaffen.

De voor delen van de Hydra Power Lift behandeling op een rijtje:
– geeft een onmiddellijk zichtbaar, liftend en hydraterend effect aan de huid.
– Je huid ziet er fris, stralend en optimaal gehydrateerd uit
– geschikt voor alle huidtypes en leeftijden

Wil je de Hydra Power lift graag een keer uitproberen? Neem dan contact of via ons contact formulier of bel ons voor een afspraak: 0592-481292

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid