BLOG

Laviesage voedingssupplementen: natuurlijke schoonheid van binnenuit

Auteur
Gerlanda

Welke vrouw wil er niet voor altijd jong en mooi uitzien? We doen er van alles aan om door middel van sport, een goede huidverzorging en een gezonde levensstijl de tand des tijds zo lang mogelijk buiten de deur te houden. In het kader van het totale beauty en wellness pakket van Floatcentrum LOFF, willen we hier meer vertellen over Laviesage, een exclusieve supplementenlijn, die bedoeld is om je huid van binnenuit te verjongen en optimaal te verzorgen.

Bouwstoffen voor een stralende huid

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam maar zeker afneemt, zijn voedingssupplementen een goede manier om ervoor te zorgen, dat de huid van binnenuit optimaal gevoed en verbeterd wordt. Met behulp van de juiste supplementen, kan je huid er nog jarenlang stralend uit blijven zien. Laviesage voedingssupplementen worden samengesteld met pure en 100% natuurlijke ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. De voedingssupplementen van Laviesage zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschap en eeuwenoude Ayurvedische kennis. Deze supplementen bevatten belangrijke bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. De werking van Laviesage supplementen is door wetenschappelijk onderzoek aangetoond.

Drie verschillende lijnen

Laviesage biedt drie verschillende, exclusieve lijnen voor huidverzorging en verbetering. De Anti-Aging lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor huidverzorging en lichaamsverzorging, die rimpels en huidveroudering tegengaan, helpen om de huidstructuur te verbeteren, het bindweefsel te versterken, en de huid te beschermen tegen Uv-straling. Het resultaat is een mooie, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.
De tweede variant is de Skin Health lijn. Deze lijn bestaat uit huidverzorgings- en lichaamsverzorgingsproducten met essentiële voedingsstoffen, die helpen om de huid te herstellen en optimaal gezond te houden. Deze lijn is vooral geschikt voor mensen met huidproblemen zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge, rode huid, onzuiverheden etc. Deze lijn helpt je huid om er weer glad, egaal en gezond uit te zien.
De derde lijn van Laviesage is de Vitality lijn: de Vitality lijn bestaat uit supplementen, die op een effectieve manier zorgen voor een goede stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem versterken en de weerstand verhogen, waardoor je lichaam meer energie en herstellingsvermogen krijgt. Een betere algemene conditie en een goed functionerende stofwisseling zorgen ook voor een stralende huid. Want je huid is de beste weerspiegeling van je algemene gezondheidstoestand.

Schoonheid van binnenuit

Doe je er alles aan om je huid er zo goed mogelijk uit te laten zien, maar heb je toch nog last van vlekjes, een droge huid of (voortijdige) huidveroudering? Naast een gezonden levensstijl en een goede huidverzorging, is het zeker de moeite waard om de huidsupplementen van Laviesage gedurende een aantal maanden uit te proberen. Onze medewerkers kunnen je met behulp van onze huidscan alles vertellen over de toestand van je huid en welke supplementen het beste bij jouw huid passen. Zodat je er nog lang stralend en jong uitziet, want echte schoonheid komt van binnen!
Wil je meer weten over onze Laviesage voedingssupplementen? Vraag bij je volgende bezoek aan LOFF gerust naar een uitgebreide uitleg door een van onze medewerksters, vul het contactformulier op onze site in of bel ons op: 0592-481292

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid