BLOG

Nieuw bij LOFF: Dr. Schrammek Green Peel - een nieuwe huid in 5 dagen

Auteur
Gerlanda

Meer dan 60 jaar geleden legde Christine Schrammek de basis voor de originele Green Peel® kruidenbehandeling, die sindsdien mensen over de hele wereld helpt, om weer een mooie, zuivere huid te krijgen. De Green Peel (Aziatische peeling) is de enige kruidenpeelingmethode, die al meer dan 50 jaar gebruikt wordt, waardoor we heel veel weten over de lange termijneffecten en veiligheid van deze milde verjongingsbehandeling. De basis is van de Green Peel is een mengsel van acht geselecteerde kruiden, die bomvol met goede enzymen, mineralen en vitaminen zitten. Deze kruidenpasta wordt diep in de huid gemasseerd, waar de ingrediënten vervolgens hun werk gaan doen. Omdat de Green Peel er in verschillende varianten is, kan de behandeling optimaal worden aangepast aan de individuele conditie en behoeften van jouw huid. De Green Peel behandeling mag alleen worden uitgevoerd door gecertificeerde schoonheidsspecialisten en huidartsen.

 De Green Peel classic- regenereren, verjongen en vernieuwen

De Green Peel Classic is de klassieker onder de Green Peel behandelingen. Deze peeling heeft een diep regenererend en vernieuwend effect op je huid. Na een grondige huidanalyse wordt het kruidenpeelingmengsel intensief in de huid gemasseerd, waardoor de bloedcirculatie wordt verhoogd, de toevoer van zuurstof en voeding naar de huidcellen wordt gestimuleerd en de huid wordt aangezet tot verhoogde celdeling. Na de tweede dag zal je gaan vervellen, wat kan variëren van een paar schilfertjes tot een duidelijk loslaten van huidlaagjes. Zorg er dus voor, dat je de Green Peel niet twee dagen voor een belangrijke presentatie op je werk gaat doen, maar plan deze het liefst 2 dagen voor het weekend! Na 5 dagen zie je het resultaat: een verjongde, frisse huid met minder lijntjes en fijnere poriën. Vanaf het ogenblik dat je nieuwe, frisse huidje tevoorschijn komt, heeft deze behoefte aan speciale verzorging en extra bescherming. Daarvoor krijg je speciale Dr. Schrammek producten mee naar huis, om in de weken na de behandeling het resultaat van de Green Peel te ondersteunen en te versterken.

Om de Green Peel kruidenbehandeling helemaal af te ronden, moet je na 5 dagen even terugkomen voor een “beauty finish”, waarbij je huid nog een keer wordt na behandeld met een boost aan waardevolle ingrediënten.

De Green Peel Classic kan gebruikt worden als oplossing voor de volgende huidproblemen

 • Onregelmatige huidstructuur, gerstekorrels
 • Grote, grove poriën
 • Littekens, acné littekens
 • Gevolgen van verbrandingen
 • Cellulitis
 • Gevoelige huid
 • (Vroegtijdige) veroudering, rimpels, verzakkende gelaatscontouren
 • Zon-beschadigde huid
 • Als anti-aging bescherming
 • Sommige vormen van hyperpigmentatie
 • Striae, zwangerschapsstrepen
 • Verslapping van de huid op het lichaam (buikwand, bovenarmen, billen, dijen)

De Green Peel Energy – regeneratiekick zonder peeling effect.

Deze behandeling met natuurlijke kruiden geeft de huid een zichtbare en voelbare energiekick. De Green Peel Energy stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme in de huidcellen, waardoor je een natuurlijke verbetering van de huidtextuur kunt bereiken, maar dan zonder het peeling effect. De Green peel Energy geeft je huid een extra aanzet om nieuwe cellen aan te maken, wat je duidelijk zult gaan voelen en zien. Deze behandeling helpt om verouderingsverschijnselen tegen te gaan en te voorkomen en is ook heel effectief bij een onzuivere huid, littekens en pigmentstoringen. De Green peel Energy verbetert zichtbaar de huidteint en maakt je huid glad en egaal. Het beste kun je deze behandeling meerdere keren per jaar herhalen.

De Green Peel Fresh-Up - een frisse boost voor je huid zonder peeling effect

Bij de Green Peel Fresh-Up variant is er ook geen peeling effect. In plaats daarvan wordt je huid met natuurlijke kruiden intensief gestimuleerd en verfrist. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, je poriën worden geopend en je huid is na deze behandeling optimaal erop voorbereid om huidverzorgingsproducten op te nemen. Je huidskleur zal helderder en frisser worden, met een stralend resultaat in de spiegel! De Green-Peel Fresh-Up is de ideale behandeling voor een grauwe, vermoeide huid, een vale teint en is daarnaast een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als je huid nu nog geen tekenen van veroudering vertoont.

 

FAQ over de Green Peel:

Hoe vaak mag je een Green peel behandeling doen?

De Green Peel Kruidenpeeling mag zonder schadelijke bijwerkingen meerdere keren herhaald worden. Naast je gezicht kun je ook lichaamsdelen zoals de rug, buik, dijen en bovenarmen laten behandelen. Je lichaamshuid zal er na de Green Peel behandeling strakker en jonger uit gaan zien. Afhankelijk van ernst van je huidproblemen, kunnen verschillende peelings nodig zijn om een optimaal resultaat te bereiken.

Als je benieuwd bent naar wat de Dr. Schrammek Green Peel voor jouw huid kan doen, maak dan gerust een afspraak met een van onze huidconsulentes. Hieronder geven we je alvast een korte FAQ over de Green Peel:

 

 1. Hoe lang bestaat de Green Peel al? Al meer dan 50 jaar.
 2. Bevat de Green Peel chemische bestanddelen? Nee, alles is puur natuur.
 3. Vanaf welke leeftijd mag de Green Peel toegepast worden? Vanaf 16 jaar.
 4. Is de Green Peel ook geschikt voor mannen? Ja, natuurlijk!
 5. Hoeveel tijd moet er tussen 2 Green Peel behandelingen zitten? Minstens 1 maand.
 6. Mag je een Green Peel behandeling ook na een Botox injectie laten doen? Ja dat mag, maar dan moeten er wel 6 maanden tussen zitten.
 7. Mag een Green Peel behandeling toegepast worden meteen na de zwangerschap? Ja dat mag op zich wel, maar wij adviseren je om even een paar maanden te wachten.
 8. Mag een Green Peel behandeling het hele jaar toegepast worden? Ja. De Green Peel behandeling kan het hele jaar door worden toegepast, mits het behandelingsprotocol strikt wordt opgevolgd
 9. Is een Green Peel behandeling gevaarlijk? Nee. We adviseren je wel om niet meteen na de behandeling intensief te gaan sporten of het hele huis te gaan boenen. En je mag natuurlijk niet onder de zonnebank of sauna na deze behandeling.
 10. Mijn huid is erg verslapt, maar ik wil liever niet onder het mes. Is een chirurgische behandeling, zoals een facelift na een Green Peel behandeling nog wel nodig? Dat hangt grotendeels af jouw persoonlijke verwachting. Maar na de Green Peel zijn er nog wel andere opties voor huidverjonging mogelijk.
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid