Heerlijke Guasha massage

Guasha therapie Overijssel

Reserveren

Zoek je naar Guasha therapie in Overijssel? Dan moet je bij LOFF Wellness zijn! Deze meer dan 2000 jaar oude behandeling (inclusief massage), afkomstig uit China, wordt ook wel Gua Sha genoemd en is bedoeld om heerlijk te ontspannen.

De behandeling is nog relatief onbekend in dit deel in het land, maar hier zal snel verandering in komen! Ontdek zelf wat onze Guasha Revitalizer therapie vlakbij Overijssel voor unieke boost aan lichaam en geest kan geven.

Helemaal zen met Guasha therapie in de buurt van Overijssel

Schoonheid komt zowel van binnen als buiten. Daarom is onze Guasha Revitalizer behandeling een uitkomst voor lichaam en geest. De behandeling duurt 50 minuten, waarin je een shiatsu hoofdmassage, dieptereiniging en een professionele Guasha behandeling krijgt. Maar wat houdt dit precies in? We leggen het je graag uit!

Voordat Guasha therapie Overijssel bereikte, zijn er flink wat jaren overheen gegaan. In principe is het woord “Guasha” een samengesteld woord, waarbij “gua” schrapen betekent en “sha” zand. Zand staat hier voor vervuilende deeltjes. Deze deeltjes kunnen zowel emotionele blokkades als afvalstoffen zijn.

Onze therapeut schraapt tijdens de Guasha massage met een speciale steen over de huid, waarbij de meridianen van het gezicht gevolgd worden. Dit geeft niet alleen een erg ontspannen gevoel, het heft mentale blokkades op en verbetert de bloedsomloop. Kom je uit Overijssel en heb je last van burn-outklachten? Guasha therapie slaat dan erg goed aan!

Route naar LOFF

Gua sha therapie inclusief hoofdmassage en dieptereiniging

Wanneer je vanuit Overijssel voor Guasha therapie bij LOFF  langskomt, kun je niet alleen rekenen op een Guasha massage, maar gaan we nét een stapje verder! Bij LOFF krijg je namelijk ook een shiatsu hoofdmassage en een dieptereiniging. Hoe de behandeling er verder uitziet? Lees snel verder!

Stap 1: uitgebreide intake en uitleg

In deze intake vertellen we jou wat je te wachten staat en geven we uitleg over de behandeling. Zo vertellen we over de meridianen en energiebanen in je gezicht, waardoor jij je tijdens de behandeling geheel over kunt geven.

Stap 2: heerlijke dieptereiniging

Met de heerlijke dieptereiniging wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd. Vervolgens masseren we de huid met heerlijke, voedende en lekker ruikende verzorgingsproducten.

Stap 3: de Guasha massage

Vervolgens begint de daadwerkelijke Guasha massage van het gezicht. Met de steen schrapen we over jouw huid. Dit zorgt ervoor dat je huid voller, stralender en gezonder oogt. Deze massage wordt gecombineerd met bijzondere detox olie, welke verrijkt is met de bloem van Saffloer. Deze prikkelt de bloedvaatjes en ontgift de huid.

Stap 4: Shiatsu massage als afsluiting

Dit is een traditionele massage met de vingertoppen. Deze van origine Japanse massage helpt met de doorbloeding en werkt ontspannend.

Ben je benieuwd geworden? Kom vanuit Overijssel langs voor onze heerlijke Guasha therapie gezichtsmassage!

Route

Voordelen van de gua sha massage

Gua sha is niet alleen aan te raden wanneer je last hebt van burn-outklachten. Het brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee:

  • De bloedsomloop verbetert;
  • Het geeft jouw immuunsysteem een boost;
  • Emotionele blokkades verminderen;
  • Een goed verzorgde huid: minder acné, extra hydratatie, stralende huid, natuurlijke botox en anti-ageing;
  • Balans in je gedachten;
  • Een heerlijk ontspannen gevoel!

Guasha therapie wordt steeds populairder in de regio Overijssel. Ben jij ook benieuwd waarom dit is? Probeer het dan zelf eens!

Reserveer jouw Guasha therapie en kom voor ontspanning langs vanuit Overijssel!

Je kunt de Guasha therapie zowel in kuurverband als een losse behandeling boeken. De Guasha Revitalizer kuur bestaat uit zes behandelingen en kost 312,50. Een enkele Guasha behandeling kost 62,50.

Ben je benieuwd naar de helende werking van onze Guasha therapie? Overijssel ligt vlakbij LOFF, dus maak een afspraak en kom het eens proberen!

Reserveren
door Janneke

Pure ontspanning en luxe. Dit gun ik mezelf vaker en heb dan ook direct 2 nieuwe afspraken ingepland!

door Sarina

Fantastische ontvangen. Hele vriendelijke dames. Die je meteen thuis laten voelen. Rustig uitleggen en dat totaal met liefde vertellen. Ze houden van hun vak en dat merk je. Wij komen zeker terug. Dit was onze eerste keer en waren heel onzeker. Maar was als sneeuw voor de zon verdwenen. Bedankt dames.