BLOG

Bindweefselmassage voor een jonge, stralende huid

Auteur
Gerlanda

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht. Wie wil dat nu niet? Op jonge leeftijd gaat het vanzelf: het onderhuidse bindweefsel zit vol met collageen en elastine. Maar na ons 25e levensjaar begint onze huid langzaam maar zeker te verouderen. De huid maakt steeds minder collageen en elastine aan, waardoor deze verslapt en er op den duur rimpels ontstaan. De meeste mensen proberen dit moment zo lang mogelijk uit te stellen. Toch is er behalve met goede crèmes, wel degelijk iets te doen aan dit verouderingsproces: de zogenaamde diepe bindweefselmassage.

De voordelen van bindweefselmassage op een rijtje

Bindweefselmassage zorgt voor:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door het opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling
  • Helpt ook bij acne en rokershuid
  • Fijnere poriën

Hoe het werkt

Tijdens een bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het zogenaamde onderhuidse bindweefsel, stevig los gemasseerd en gestimuleerd. Onderhuidse verklevingen, een belangrijke oorzaak zijn van rimpels, worden op deze manier losgemaakt. Ook wordt de bloedtoevoer naar de huid verbeterd. Bindweefselmassage bevordert dus de doorbloeding van de huid, versnelt de afbraak van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de onderhuidse spieren in het behandelde gebied. Het resultaat is een jonger ogende, stevigere huid. Een soort facelift, maar dan zonder scalpel en andere risico’s.

Ook geschikt bij een vette huid 

Bindweefselmassage is niet alleen een perfecte anti-aging behandeling, maar ook andere verstoringen van de huid. Huidproblemen zoals acne, te veel talgafscheiding, huidplooien en littekens kun je er goed mee behandelen. In het kort: een bindweefselmassage is een zeer effectieve manier om de huidconditie langdurig te verbeteren. Door de diepe massagehandgrepen op de huid, ontstaat er een impuls, waardoor de huid meer collageen gaat aanmaken. Om dit effect vast te houden, is het wel nodig om meerdere behandelingen in te plannen. Met iedere behandeling zie je de huidstructuur verbeteren.

Kuurtje in combinatie met de Beauty Angel

Reserveer jouw bindweefselmassage bij LOFF

Heb je ook behoefte aan een jonger, stralender gezicht? Reserveer jouw afspraak gelijk via de website of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Reserveer jouw bindweefselmassage bij LOFF
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid