BLOG

Begin 2017 goed met een 11 daagse body & mind reset programma

Auteur
Gerlanda

Na de feestmaand, waarin we onszelf ruimschoots hebben getrakteerd op een hoop ó zo lekkere, maar ongezonde dingen, is een grondige reiniging van het lichaam de beste investering voor het nieuwe jaar. Wil jij ook gezond & vitaal het nieuwe jaar in? Probeer dan nu het 11-daagse Body & Mind reset-programma van LaViesage, voor een frisse en vitale start in 2017. Deze kit zorgt voor een diepgaande reiniging van je inwendige organen, geeft nieuwe energie en stimuleert daarnaast ook nog de stofwisseling. De beste manier om al die overtollige kerstkilo’s weer kwijt te raken!

Simpele en effectieve methode

De ‘Cleanse & Revitalise’ kit van LaViesage bestaat uit een gemakkelijk te volgen programma, dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan, met nuttige tips en heerlijke recepten voor een gezond en vitaal lijf. Door het volgen van dit programma, raakt je lichaam binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Doordat je hele lijf als het ware gereset wordt, kun je daarna de bouwstoffen uit je voeding weer optimaal opnemen. Het resultaat is een verbeterde spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding, meer energie en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid. Het Cleanse & Revitalize programma bestaat uit drie fasen. Hieronder leggen we uit wat iedere fase inhoudt.

1. De voorbereidingsfase (2 dagen)
De voorbereidingsfase bereidt je lichaam voor op de reinigingsfase (cleansfase) en zorgt ervoor dat je tijdens het volgen van het programma weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

2. Cleanse-fase (7 dagen)
De Cleans fase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding tijdens deze fase maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voeren deze af. Je organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermd door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink, zodat je lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

3. Revitalisefase (2 dagen)
De Revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

Cleanse and Revitalise programmadoos

Tijdens het volgen van het programma haal je recepten en supplementen uit de Cleanse & Revitalise programmadoos. Deze bestaat uit in totaal 9 onderdelen, waaronder een gedetailleerde handleiding voor het volgen van de verschillende fases van het programma, heerlijke en gezonde recepten voor alle 11 dagen dat het programma duurt, een boodschappenlijst, zes verschillende vitamine- en mineraalsupplementen, sachets voor biologische smoothies en soepjes en een heleboel tips voor een optimaal resultaat.

  • De groene smoothies uit het programma worden gemaakt van verse groenten, fruit en de inhoud van een sachet. Deze krachtige basis bevat maar liefst 16 verschillende, vezelrijke ingrediënten, waardoor je nauwelijks een hongergevoel krijgt.
  • Daarnaast bevat de doos gezonde, biologische (instant) tomatensoep sachets, voor een lekker, pittig tussendoortje.
  • De supplementen uit de Cleanse & Revitalize programmadoos bevorderen de afvoer van gifstoffen, ondersteunen de darmflora en bevatten belangrijke vitaminen en mineralen zoals zink, vitamine C, B6 en B12 en antioxidanten uit spirulina, saffraan, aloë ferox en chlorella.

Met de Cleanse & Revitalize kit van LaViesage haal je een gezond en eenvoudig te volgen programma in huis, waarmee je lichaam een geheel veilige, maar grondige reiniging ondergaat. Wil jij ook schoon en vitaal het nieuwe jaar in? De Cleanse & Revitalize kit is vanaf nu te koop bij LOFF Assen.

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid