BLOGS

Een romantisch dagje uit bij Loff Assen: Boek onze privé sauna

Auteur
Gerlanda

Het leven bestaat voor velen van ons uit een koorddans tussen werk, gezin en sociale verplichtingen. Het belangrijke zinnetje ‘tijd voor elkaar’ zakt hierdoor maar al te vaak tot helemaal onderaan de prioriteitenlijst.  En het is juist zo belangrijk dat je af en toe even samen met je partner kunt ontsnappen aan de drukte van alledag, om van elkaar te genieten, zonder mobiele telefoons of kinderstemmetjes op de achtergrond. Bij LOFF Assen kunnen jullie je eigen wellness-oase boeken, waar alleen jij en je partner als vorsten worden ontvangen. Naast het gebruik van ons  saunalandschap mogen jullie op deze dag van allerlei gezonde, ontspannende en lekkere extra’s genieten. We geven in dit blog graag een inkijken in wat jou en je partner allemaal te wachten staat tijdens zo’n romantisch dagje uit bij LOFF Wellness in Assen.

Welkomst in onze wellness-oase

Bij aankomst krijg je een lekker welkomstdrankje, waarna een rondleiding volgt door het kleinschalige, luxe saunalandschap van LOFF. Het saunalandschap van de sauna beschikt over een Finse binnen- en buitensauna, een zoutsauna, een infraroodcabine, een stoomcabine, luxe binnen- en buitendouche, een jaccuzzi, een privé buitenterras en heerlijke luxe ligbedden.

Boek een privé sauna

Jullie romantische wellness-dagje kan beginnen

Na de rondleiding krijg je van ons een heerlijke zachte badjas, handdoeken en badslippers. Jullie kunnen een douche nemen in het saunalandschap, met gratis scrubzout dat je bij de douches aantreft. Daarna kunnen jullie gebruik maken van de diverse saunaruimtes. Tussendoor mogen jullie onbeperkt koffie/(kruiden)thee en water drinken, om je vocht op peil te houden en afvalstoffen te helpen af te voeren. Daarnaast kun je jullie wellness-dagje nog een extraatje geven doormiddel van een heerlijke hamam- of beauty behandeling, diverse massages of een uurtje floaten.

Oosterse Hamam

Jullie kunnen ervoor kiezen om een echt oosters reinigingsritueel te ondergaan: de hamam behandeling. Tijdens deze behandeling wordt je op een warme stenen behandeltafel van top tot teen schoon gescrubd met een speciale scrubhandschoen van zijde. Na een opgieting met warm water volgt een massage met een traditionele zeepzak. De hamam masseuse knijpt de zeepzak boven je lichaam uit, waarna een dikke laag geurige zeepbellen je hele lijf bedekt. Hiermee onderga je vervolgens een heerlijke inzeping en intensieve massage.

Beauty menu

Om na jullie romantische dagje uit nóg mooier voor de dag te komen, hebben we een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen voor hem en haar. Je kunt kiezen voor een basisbehandeling, peeling, gespecialiseerde behandelingen voor diverse huidproblemen of een lymfmassage. Dit is een heerlijke behandeling die je huid ook nog eens verstevigd. Bij LOFF gebruiken we uitsluitend producten op natuurlijke basis, die afgestemd zijn op jouw specifieke huidbehoeften.

Massages

Bij LOFF bieden we onze klanten de keuze uit diverse massages. Je kunt ervoor kiezen om een Hot Stone massage of een echte Hawaiiaanse Lomi Lomi massage te ondergaan, of te genieten van de geur van essentiële oliën tijdens de Aroma Therapy massage. Natuurlijk horen klassieke ontspanningsmassages ook tot de mogelijkheden.

Floaten

Als een van de weinige weinig wellness centra van het noorden heeft LOFF twee floatrooms. In de floatroom kun  je ervaren hoe het is om volkomen gewichtsloos te drijven in een bassin dat gevuld is met sterk magnesiumhoudend water, waarbij de temperatuur van het water en de lucht in de floatroom gelijk is aan je eigen lichaamstemperatuur.

Floaten, een unieke ervaring

Na afloop: genieten van culinaire hoogstandjes

Als je na een paar uur helemaal ontspannen en rozig uit de sauna komt, is de innerlijke mens aan de beurt.

Jullie mogen je in onze sfeervolle woonkamer of op het terras laten verwennen met gezonde maar vooral lekker hapjes en drankjes. Alle onze producten zijn vers, biologisch, zoveel mogelijk gluten/lactose/suikervrij en daarnaast ook nog geschikt voor veganisten. Het perfecte moment om na te genieten van jullie romantische dagje uit!

Meer weten over de LOFF-arrangementen voor het boeken van de privé sauna? Kijk op onze tarievenpagina, of neem gerust contact op!

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid