Blog

Heerlijke verwenmassages bij LOFF van Aromatherapy Associates

Auteur
Gerlanda

Bij LOFF-Assen zijn we altijd op zoek naar nieuwe, liefst 100% natuurlijke behandelingen om onze klanten te verwennen. Het resultaat van onze meest recente zoektocht zijn drie super-de-luxe verwenmassages van het Britse topmerk Aromatherapy Associates. We willen jullie hier graag kennis laten maken met The Ultimate Aromatherapy Experience, The Intense Muscle Relief en The Ultimate Pregnancy massage.

Voor fysiek en mentaal

De helende kracht van kruiden en plantenoliën

Het authentieke Britse merk Aromatherapy Associates specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het benutten van de helende kracht van natuurlijke inhoudsstoffen. Voorbeelden van deze natuurlijke inhoudsstoffen zijn zuivere plantenextracten en hoogkwalitatieve essentiële oliën. Deze natuurlijke ingrediënten maken dan ook deel uit van al hun producten en behandelingen.

De bedenkers van Aroma Therapy Associates ervaarden hoe essentiële oliën het fysieke, mentale en emotionele welzijn hun cliënten effectief konden verbeteren. Vanuit deze filosofie hebben ze een productlijn ontworpen, die in combinatie met speciale massagetechnieken het allerbeste resultaat oplevert. Bij LOFF kun je vanaf nu drie van deze verwen-massagebehandelingen boeken. Lees hier wat elke behandeling inhoudt.

The Ultimate Aromatherapy Experience

Deze behandeling begint met een consult. Dit doen we om erachter te komen wat jouw specifieke emotionele en fysieke behoeftes zijn.  Als tweede stap doen we een aroma-test, zodat jij zelf de olie kunt uitkiezen die het beste bij jou past. Je hebt keuze uit maar liefst twaalf verschillende aromatische oliën, die stuk voor stuk samengesteld zijn uit zuivere, natuurlijke oliesoorten van planten en bloesems. Deze oliën hebben allemaal een heerlijke, exotische geur en bezitten krachtige therapeutische eigenschappen voor lichaam en geest.

Met behulp van de door jou gekozen olie zal de masseuse voorzichtige drukmassage gaan uitoefenen op bepaalde punten van je lichaam, om op die manier je zenuwstelsel te stimuleren. Ook worden er Zweedse massagetechnieken en neuromusculaire (op de spieren en zenuwen inwerkende) technieken gebruikt. Deze massagetechnieken heffen spierspanning op en bevorderen de drainage van het lymfesysteem te bevorderen.

Deze behandeling heeft een positief effect op je hele lichaam, van je hoofd tot aan je tenen. Je voelt alle stress en spanning letterlijk uit je lijf wegvloeien. Deze massage bestaat uit een combinatie van oosterse- en westerse massagetechnieken. Met deze combinatie bereikt de massagetherapeut het optimale effect voor je lichamelijke en geestelijk welzijn.

The Ultimate Aromatherapy Experience maakt spanning in alle delen van je lichaam los, waardoor je je achteraf volledig relaxed voelt en je ‘batterij’ weer helemaal is opgeladen.

The Intense Muscle Relief

Deze intensieve herstellende behandeling is speciaal ontworpen voor stijve, gespannen of pijnlijke spieren. Als je te veel van je lichaam vergt, kunnen je ledematen gemakkelijk stijf, strak en pijnlijk aan gaan voelen. Deze massage zorgt ervoor dat jouw spieren zich weer kunnen ontspannen.

Bij The Intense Muscle Relief worden meerdere massagetechnieken gecombineerd met het gebruik van bepaalde essentiële oliën, die bekend staan om hun gunstige effecten op de bloedsomloop. Zwarte peper, rozemarijn en gember verwarmen de spieren en helpen bij het verminderen van melkzuuropstapeling in het spierweefsel, wat stijfheid en pijn kan veroorzaken. Kalmerende lavendel werkt verzachtend en ontstekingsremmend.

Een intense massage die diep inwerkt op stijve, harde en pijnlijke spieren en meteen een verlichtend en ontspannend effect geeft. Daarnaast is deze massage huidverbeterend op bijvoorbeeld de benen.

The Ultimate Pregnancy Massage

Bij deze ultra-ontspannende zwangerschapsmassage kun je zelf een keuze maken uit een selectie van drie oliën. Al deze oliën hebben een veilige formule en zijn geschikt om tijdens de zwangerschap te gebruiken. Hiermee wordt je huid, die door de groei van het kindje in je buik onder extra spanning staat, gevoed en verzorgd.

Bij deze massage maken we gebruik van een traditionele aromatherapie drukpuntmassage voor de bovenrug, met bijzondere aandacht voor stijve, pijnlijke schouders. Daardoor helpt deze massage uitstekend om stress en spanning in het nek- en schoudergebied te verlichten. We masseren je benen ook goed, want een zwangerschap kan gepaard gaan met een zwaar gevoel in je benen. Daarbovenop krijg je nog een volledige hoofdhuid- en gezichtsmassage, met een speciaal voor jouw huidtype geselecteerde aromatische olie. Een top tot teen verwenbehandeling voor mama’s in spé.

Gun jezelf een momentje, om extra te genieten van alles wat zwanger zijn zo mooi maakt en laat alle stress en spanning uit je lijf wegvloeien tijdens deze heerlijke verwenbehandeling.

Boek direct een massage

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid