Heerlijke Guasha behandeling

Guasha therapie Friesland

Reserveren

Als je zoekt naar Guasha therapie in Friesland, vind je nog niet veel resultaten. Dit type behandeling, ook wel geschreven als gua sha, is een grotendeels onontdekte parel in Nederland. Dat gaat snel veranderen, want onze Guasha Revitalizer gezichtsbehandeling levert een unieke boost voor lichaam en geest.

Guasha therapie Friesland: al 2000 jaar favoriet in Zuidoost-Azië

De behandeling bestaat – naast de Guasha massage – uit een dieptereiniging en heerlijke shiatsu hoofdmassage. Een perfecte manier om jezelf eens volledig in de watten te laten leggen dus. Hieronder leggen we je meer uit, zodat je snapt waarom de vraag naar Guasha therapie in Friesland toeneemt.

Voordat de Guasha therapie Friesland bereikte, zijn er meer dan 2000 jaren verstreken. De Guasha massage is afkomstig uit zuidoost Azië. Gua betekent schrapen en Sha betekent zand. Met zand wordt hier gedoeld op deeltjes die het lichaam vervuilen. Dat kunnen emotionele blokkades zijn, maar ook afvalstoffen.

Bij de behandeling schraapt onze therapeut met een speciale steen over je huid. Hierbij worden de meridianen van het gezicht gevolgd. Het is een effectieve manier om mentale blokkades op te heffen, waardoor deze behandeling ook goed aanslaat bij mensen met burn-outklachten. Maar bovenal is het gewoon ultiem genieten!

Route naar LOFF Wellness

De voordelen van een Guasha massage

Waarom het zo de moeite waard is om voor Guasha therapie vanuit Friesland naar LOFF Wellness te komen? Allereerst omdat je tijdens de behandeling heerlijk weg kunt dromen. Maar er zijn meer voordelen:

  • Je gedachten raken beter in balans
  • Meer contact met je gevoelens
  • Geeft een ontspannen gevoel
  • Vermindert eventuele emotionele blokkades
  • Geef het immuunsysteem een boost
  • Detox voor de huid
  • Verbetert de bloedsomloop

Voor de massage gebruiken we een speciale detox olie met Saffloer. Dit werkt ontgiftend én prikkelt de bloedvaten. Daardoor verlaten gifstoffen jouw lichaam nog sneller.

Stap 1: intake & uitleg

Voor we van start gaan geven we uitleg over energiebanen en meridianen in jouw gezicht. Hierna kan het genieten beginnen.

Stap 2: dieptereiniging

Tijdens de dieptereiniging reinigen we je huid tot diep in de poriën. We masseren hierbij met heerlijke ruikende en voedende verzorgingsmiddelen.

Stap 3: guasha behandeling

Het belangrijkste onderdeel van de behandeling is natuurlijk de heerlijk Guasha behandeling zelf.

Stap 4: shiatsu hoofdmassage

Traditionele Shiatsu hoofdmassage, uitgevoerd met de vingertoppen. Je wordt helemaal zen en de doorbloeding verbetert.

Reserveren

Professionele gezichtsbehandeling met een vleugje LOFF

LOFF Welness in Assen is gespecialiseerd in Guasha therapie voor het gezicht. We snappen dat je niet voor niets uit Friesland naar onze locatie komt. Daarom hebben we een vleugje LOFF toegevoegd aan de Guasha massage. Wat houdt dat in? Je krijgt naast de Guasha behandeling ook dieptereiniging en een shiatsu hoofdmassage.

Onze behandelingen zijn geschikt voor iedereen, onafhankelijk of je wel of geen klachten ervaart. Reserveer voor pure ontspanning, zet een behandeling in als preventief middel of om te herstellen van klachten. Jij komt helemaal tot rust!

Lees de blog over guasha therapie

Guasha therapie Friesland: kosten en reserveren

Van plan om voor een Guasha behandeling vanuit Friesland langs te komen? Een losse behandeling kost €62,50, in kuurverband rekenen we €52. Onze professionals zorgen voor een onvergetelijke ervaring, waardoor je er weer volop tegenaan kan.

Onze locatie is perfect bereikbaar uit heel Friesland, want we zijn gevestigd aan de ringweg van Assen. Ben jij klaar voor het ontdekken van Guasha therapie? Friesland is niet voor niets een provincie van waaruit wij steeds meer gasten ontvangen voor deze behandeling!

Reserveren
door Brenda

Lief aardig personeel. Alles mooi schoon en professioneel.

door Suzanne

Heerlijke massage, ontspannen en als herboren weer thuis gekomen