Privé sauna

Privé sauna Friesland

Privé sauna Friesland boeken

Op zoek naar een privé sauna? Friesland ligt op een korte afstand van de meest luxueuze privé sauna van Noord-Nederland: LOFF Wellness! Gemiddeld rijd je vanuit Friesland binnen een uurtje naar onze sauna. Onze sauna’s in Assen kunnen privé afgehuurd worden voor 1-2 personen of meer. Kom volledig tot rust door te kiezen uit onze verschillende sauna arrangementen.

Als je met een besloten groep onze sauna afhuurt kunnen jullie ongestoord gebruik maken van onze Finse sauna’s, de zoutsauna, onze infraroodsauna, luxe douches, jacuzzi, een open air douche, een stoomcabine en een privé buitenterras.

De sauna staat onder andere ter beschikking voor een romantisch dagje met zijn tweeën, een teamuitje of een dagje weg met familie. Het dragen van badkleding tijdens een privé wellness bezoek is toegestaan. Kom vooral langs uit Friesland om te genieten van onze heerlijke privé sauna arrangementen!

Route naar de prive sauna

LUXE PRIVÉ SAUNA ARRANGEMENTEN

De privé arrangementen voor de sauna die wij in de aanbieding hebben bestaan uit het reguliere arrangement en het vriendinnendag arrangement. Twijfel vooral niet om speciale verzoeken door te geven, wij helpen jullie graag met het verzorgen van een perfecte dag!

het reguliere sauna arrangement

Het reguliere privé sauna Friesland arrangement bestaat uit entree van 10:00 – 16:00 uur, of van 16:30 – 22:00 uur. Alle saunafaciliteiten inclusief toebehoren staan volledig tot jullie beschikking. Hiernaast bieden wij een heerlijke lunch of warme maaltijd, een lekker tussendoortje en onbeperkt koffie en thee aan.

De privé sauna is te boeken vanaf 150,- voor één persoon. Meer informatie over de tarieven vind je onder reserveren.

Ongestoord genieten met jouw vrienden en familie begint bij LOFF Wellness!

vriendinnendag arrangement bij loff wellness

Ook bij het vriendinnendag arrangement kan er ongestoord gebruik gemaakt worden van alle saunafaciliteiten. Om 10:00 uur worden jullie ontvangen en om 16:30 uur is de dag helaas alweer afgelopen. De kosten van een vriendinnendag zijn €135,- per persoon (voor minimaal drie personen).

Op een korte afstand van Friesland worden jullie in onze privé sauna geheel in de watten gelegd:

  • Gratis gebruik van douchegel en scrubzout;
  • Gebruik van badjassen, slippertjes en handdoeken;
  • Een volledig verzorgde en gezonde lunch;
  • Onbeperkt koffie en thee;
  • Een vers sapje met wat lekkers bij de afsluiting;
  • Een klein cadeautje bij vertrek.

Hiernaast is ons vriendinnendag arrangement geschikt voor zwangere vrouwen en kan er rekening gehouden worden met dieetwensen!

Kom langs vanuit Friesland!

PRIVÉ SAUNA HUREN FRIESLAND

Even helemaal tot rust komen, zonder omstanders en met jouw geliefden kan bij LOFF Wellness. Reserveren kan door te bellen naar 0592-481292, maar een appje sturen kan ook! Het is helaas niet mogelijk om online te reserveren.

Niet alleen uit Friesland, ook uit de volgende omliggende provincies valt de privé sauna goed te bereiken:

De meest luxueuze privé sauna in de buurt van Friesland afhuren bij LOFF Wellness. Kom volledig tot rust!

Boek de privé sauna Friesland: 0592-481292
door Ruth

Vriendelijk ontvangen. Heerlijk in alle rust geniet van wat 'me time'. Een releaxed begin van de vakantie!!

door Petra

Was heerlijk en wat een prachtige locatie