Sauna

Prive sauna Haaksbergen

Reserveren

Zoek je een prive sauna? Haaksbergen ligt vlakbij hét wellness paradijs van de omgeving: LOFF Wellness. Vanuit Haaksbergen rijd je in 90 minuten naar onze oase aan rust. Vanwege onze ligging aan de A28 zijn we vanuit het hele land eenvoudig te bereiken.

In onze prive sauna waan je je in 150 m² aan luxe wellness faciliteiten en verschillende sauna’s. En het mooie is, je hoeft deze faciliteiten niet te delen – alleen met de mensen met wie jij dat zelf wilt! Wanneer je al snel een opgejaagd gevoel krijgt in de sauna, is een sauna voor jou en jouw geliefden alleen een uitkomst. Badkleding is toegestaan!

LOFF Wellness is bij uitstek de meest luxe prive sauna van Haaksbergen en omgeving. Kom langs en ervaar het zelf!

Route vanuit Haaksbergen

Wellnessfaciliteiten in de prive sauna vlakbij Haaksbergen

In ons wellness landschap staan de volgende faciliteiten tot jullie beschikking:

  • Infrarood sauna met ergonomische stoelen
  • Voetenbadjes
  • Een buitenterras en -douche met luxe ligbedden
  • Zoutsauna
  • Finse binnen- en buitensauna
  • Stoomcabine
  • Stortdouche met verzorgingsproducten
  • Oosterse hamam stoomruimte
  • Jacuzzi in de buitenlucht

Hier vind je onbeperkte ontspanning. Onze specialisten zullen er alles aan doen om jullie in de watten te leggen en ervoor te zorgen dat jullie geheel tot rust komen. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Zo krijgen jullie een versbereide lunch of warme maaltijd (afhankelijk van het tijdstip), met onbeperkt koffie, thee en water. Daarnaast vind je bij LOFF ook alles wat jullie nodig hebben wanneer je denkt aan een sauna: handdoeken, slippers, badjassen, scrubgel, föhns, etc.

Hoe ziet een dagje relaxen in de prive sauna eruit?

Ons saunacomplex is geschikt voor 1 tot 12 personen. Bij ons boek je een all-in ervaring. Dit betekent dat je zelf nergens aan hoeft te denken! Alles is geregeld en voor jou aanwezig, zonder verrassingen over de kosten achteraf.

Je boekt de prive sauna van 10:00 tot 16:00, of van 16:30 tot 21:30. Kom je met je beste vriendin vanuit Haaksbergen? Kies dan voor het vriendinnendag arrangement! Deze kost 135,- per persoon, inclusief een massage van 50 minuten!

Naast dit arrangement boek je de prive sauna ook voor andere gelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld voor een romantisch uitje voor twee? Of een babyshower? Alles is in overleg mogelijk!

Klik hier voor meer informatie over arrangementen

Kom langs uit Haaksbergen voor een dagje ontspanning

Onze sauna is elke dag geopend! Van maandag tot zaterdag kun je bij ons terecht van 10:00 tot 22:00 en op zondag van 10:00 tot 20:00. De prive sauna kan ook eenvoudig gecombineerd worden met onze overige wellness! Boek het bijvoorbeeld in combinatie met een heerlijke ontspanningsmassage, 60 minuten floaten een Absolution gezichtsbehandeling of een hamamritueel.

Niet alleen vanuit Haaksbergen, ook vanuit de volgende regio’s is onze pive sauna eenvoudig te bereiken:

Reserveren kan eenvoudig online! Heb je vragen over de arrangementen? Bel dan naar 0592-481292. Je kunt dan ook gelijk telefonisch reserveren!

Ongestoord tot rust komen in een prive sauna doe je niet in Haaksbergen, maar bij LOFF!

Reserveren
door Angelina

Fijn ontvangst, rustig/weinig andere gasten, service goed, goede uitleg. Klantgericht.

door Geartsje

Het was super! Heerlijk genoten van de diverse faciliteiten, fijne gastvrijheid en lekker gegeten. De volgende reserveringen zijn al gemaakt.