Sauna

Privé sauna Overijssel

Privé sauna Overijssel boeken

Onze privé arrangementen zijn perfect voor een dagje weg met jouw geliefde, een familie uitje en een vriendinnendag. Jullie kunnen dan onbeperkt en ongestoord gebruik maken van onze stoomcabine, vier verschillende luxe sauna’s, een open air douche, voetenbadjes, een jacuzzi, luxe douches en ligbedjes. Hiernaast is badkleding tijdens de privé arrangementen gewoon toegestaan. Vanuit Overijssel rijd je gemiddeld al in een uurtje naar onze wellness. Speciale wensen? In onze privé sauna kan overal rekening mee gehouden worden!

Route vanuit Overijssel naar de privé sauna

LUXE PRIVÉ SAUNA OVERIJSSEL ARRANGEMENTEN

Wij bieden twee verschillende arrangementen aan. De prive sauna is te boeken vanaf 150,- voor één persoon. Meer informatie hierover vind je op de reserveringspagina.

Voor deze prijs krijgen jullie entree van 10:00 tot 16:00 of van 16:30 tot 22:00 uur. Hierbij inbegrepen zit een heerlijke maaltijd, onbeperkt koffie en thee. Ook onze badjassen, slippers, scrubzout en douchegel zijn geheel voor jullie!

vriendinnendag arrangement

Hiernaast is het ook mogelijk om onze privé sauna te boeken met het speciale vriendinnendag arrangement (minimaal drie personen). Jullie worden een hele dag verwend en ieder betaalt €135,-! Dit arrangement is perfect om iemand eens écht te verrassen in de regio Overijssel. Ook hier kunnen jullie ongestoord gebruik maken van al onze saunafaciliteiten. Jullie dag ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst om 10:00 met koffie en thee;
  • Een massage van een uur naar keuze;
  • Douchegel en scrubzout inbegrepen;
  • Volledig verzorgde lunch inbegrepen;
  • Handdoeken, badjassen, slippers, koffie en thee tot jullie beschikking;
  • Een vers sapje en wat lekkers bij de afsluiting;
  • Om 16:30 is de dag afgelopen!
  • Een klein presentje bij vertrek.

Dit klinkt goed, toch? Na deze wellness dag met leuke extra’s in de aanbieding is iedereen weer geheel uitgerust!

Boek de het privé sauna arrangement: 0592-481292

PRIVÉ SAUNA VLAKBIJ OVERIJSSEL HUREN BIJ LOFF WELLNESS

Om te reserveren bel je naar 0592-481292, stuur je een e-mail naar info@loff-wellness.nl of een appje naar 0649527804. Kijk vooral eens tussen onze overige LOFF arrangementen voor meer verwendagen!

Voor grotere groepen is het mogelijk om LOFF Wellness in zijn geheel te huren. Al onze luxe faciliteiten staan dan tot jullie beschikking! Dit is inclusief floatbaden, massageruimtes en yogaruimte!

Ook vanuit de volgende regio’s is de privé sauna erg goed bereikbaar:

Genieten van een privé sauna vlakbij Overijssel en geheel tot rust komen doe je bij LOFF Wellness in Assen!

Route naar LOFF Wellness