Drijvend in het water ontspannen

Floaten Westerbork

Reserveren

Heb jij zin om een uur te komen floaten? Westerbork is op 20 minuten rijden vanaf LOFF Wellness. Hier vind jij een heerlijke privé bubbel vol met rust, voor jou alleen. Je blijft echt drijven in het float-bad. Deze nieuwe ervaring is onmisbaar wanneer jij je lichaam en geest tot ontspanning wilt brengen.

Route naar LOFF Wellness

Kom privé floaten dichtbij Westerbork

Bij LOFF Wellness kun je privé floaten. Westerbork ligt op een korte afstand van deze verwenning voor jezelf. Dit moet je eens meegemaakt hebben! Onze floatbaden zien eruit als een kleine kamer. Het plafond is hoog, waardoor jij minder snel een opgesloten en claustrofobisch gevoel krijgt.

Tijdens het floaten lig je in je eentje in een bad, waar jij compleet in jezelf kunt zijn. Laat je gedachten de vrije loop en je zult merken dat na een tijdje de gedachten ophouden, terwijl je drijft op het water. Kom tot rust in een ruimte die van alle gemakken is voorzien. Je hebt je eigen douche, diverse verzorgingsproducten en een haarföhn. Op deze manier ga jij schoon en helemaal zen naar huis.

Hoe ziet het floaten er bij LOFF Wellness uit?

Bij LOFF Wellness zorgen wij ervoor dat jij één ding hoeft te doen: compleet tot rust komen. Wanneer je binnenkomt wordt je door een medewerker van ons ontvangen. Zij zal jou vertellen hoe het floaten gaat verlopen en hoe het bad werkt. Op deze manier ben jij helemaal voorbereid op jouw uurtje ontspannen.

Wij zorgen ervoor dat jij alles hebt voor deze sessie. Wil jij graag oordopjes of een nekkussen? Geen probleem. Geef het bij ons aan en wij zorgen voor de rest. Geniet tijdens het floaten van de stilte en het gevoel van zweven. Je zult merken dat je binnen no-time tot jezelf komt. Spoel na de sessie het zout van je af en geniet van een kopje koffie of thee.

Reserveren

De effecten van deze sessie

Ga voor floating vanuit Westerbork bij LOFF Wellness. Di is het meer dan waard. De effecten die deze sessie op je heeft zijn positief voor je gezondheid. Daarnaast is floating voor iedereen. Hierbij maakt het niet uit of je een topsporter, zakenman, een scholier of een zwangere vrouw bent. De volgende positieve werkingen kan het op je lichaam hebben.

Lagere bloeddruk

Betere circulatie van het bloed

Je stresslevel gaat omlaag

Minder fysieke klachten

Goed tegen jetlags

Je geeft krijgt de ruimte om extra creatief te zijn

Je hebt met één sessie evenveel rust als met 5 uur slaap

Je ontspant compleet

Het gelukshormoon komt vrij wanneer jij aan het floaten bent. Hierdoor word jij ontspannen en krijg jij een goed gevoel. Veel stress, een druk leven of gewoon toe aan een heerlijke meditatie? Kom langs bij ons en geniet van floating dichtbij Westerbork.

Vind een arrangement met floating in de buurt van Westerbork

Je kunt bij ons ook arrangementen vinden. Hierin kom jij compleet tot rust met meerdere behandelingen in één. Hieronder vind je een overzicht van deze arrangementen, die inclusief floating zijn.

  • Kennismakingsaanbod bestaat uit 3 sessies voor de prijs van 2
  • Strippenkaart is voor de float fanaten. Koop een strippenkaart voor 6, 12 of 24 keer
  • Aloha bevat 60 minuten Lomi Lomi massagen + 60 minuten floaten + vers sapje
  • Bij Mommy to be gun jij je lichaam wat extra ontspanning met 30 minuten zwangerschapsmassage + 60 minuten floaten + high tea
  • Me time is 60 minuten Lomi Lomi massage + 60 minuten floaten + 90 minuten gezichtsbehandeling

Houd jij ervan om een ander te verwennen? Geef dan ook eens een arrangement cadeau. Hierdoor kan iemand genieten van een heerlijke ontspanningsmoment. Je kunt natuurlijk ook een arrangement voor jezelf bestellen!

Reserveer jouw ontspanningsmoment floaten in Westerbork

Ontspanning is belangrijk voor iedereen. Kom daarom heerlijk floaten. Westerbork is om de hoek van een heerlijke tijd. Kies uit een arrangement met floating of voor een losse sessie. Je zult zien dat deze onvergetelijke ervaring vraagt naar meer. Wacht niet langer en reserveer nu jouw genietmoment bij LOFF Wellness.

Reserveer nu jouw ontspannen uurtje floaten dichtbij Westerbork.

Reserveren