Genieten tijdens een Guasha behandeling

Guasha therapie Almere

Reserveren

Ben jij op zoek naar Guasha therapie? Almere is een klein stukje rijden naar LOFF Wellness! Dat is dé plek waar jij een heerlijke behandeling kunt krijgen. De therapie is al meer dan 2000 jaar oud en is afkomstig uit China. Daar wordt het de Gua Sha genoemd. De Guahsa therapie heeft als doel om je compleet te laten ontspannen.

In Nederland is het nog een relatief onbekende behandeling. Wij denken dat hier snel verandering in komt, aangezien het een unieke boost geeft aan lichaam en ziel. Ervaar bij ons wat de Guesha Revitalizer doet, dichtbij Almere.

Helemaal zen met Guasha therapie dichtbij Almere

Door een Guasha therapie dichtbij Almere word jij helemaal zen. Beauty komt van zowel binnen als buiten. Deze Revitalizer helpt jou om je beter te voelen en er daardoor uit beter uit te zien. Loff your body and your soul. Geniet een uur lang van de shiatsu massage voor het hoofd, de dieptereiniging en de Guasha behandeling.

Je zult compleet ontspannen zodra je je overgeeft aan de therapie. Je body en soul worden zen en je zult je een beter mens voelen. Hoe dat kan? De blokkades die je mentaal hebt worden opgeheven terwijl onze specialist jouw behandeling doet. Je gedachten komen meer op balans op die manier en jij zult je stukken lichter voelen. Dit werkt ook verhelderend tijdens een burn-out bijvoorbeeld.

De Guasha therapie, inclusief hoofdmassage en dieptereiniging

Zoals hierboven benoemd bevat de Gausha therapie een hoofdmassage, dieptereiniging en de behandeling zelf. Bij ons leg je vier stappen af. Dit zorgt voor de ultieme rust en reiniging. Benieuwd wat jij gaat ervaren? Wij hebben hier alvast een kleine sneak peak: dit is iets waar je over droomt!

Stap 1: Intake en Uitleg

Voordat jij je compleet kan overgeven aan de behandeling vertellen wij jou wat je te wachten staat. Hierbij delen wij jouw energiebanen en meridianen in je gezicht.

Stap 2: Dieptereiniging

Hier beginnen wij met masseren. Door de heerlijk ruikende, voedende verzorgingsproducten zorgen ervoor dat jouw huid tot diep in de poriën wordt gereinigd.

Stap 3: Guasha behandeling

De unieke therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van een schraaptechniek uit Zuidoost-Azië. Hiermee krijgt de huid in je gezicht een gezonde gloed. Het ziet er voller, stralender en gezonder uit.

Stap 4: Shiatsu hoofdmassage

De traditionele, Japanse massage die wordt uitgevoerd met de vingertoppen. Door deze massage verbetert de doorbloeding, kom je tot rust, kun je uit je hoofd komen en helemaal zen worden.

Reserveren

Wat zijn de voordelen van Guasha?

In Almere kun je Guasha niet laten uitvoeren, hiervoor moet je naar Loff Wellness. De vele voordelen maken het zeker waard om langs te komen. Wij zetten een aantal voor je op een rij, waardoor jij het liefst zo snel mogelijk een behandeling wilt reserveren!

  • Je krijgt meer contact met je gevoel
  • Je kunt je gedachten beter balanceren
  • Je bent meer ontspannen
  • Emotionele blokkades die je kunt hebben worden verminderd
  • Je immuunsysteem krijgt een boost
  • Je huid krijgt een Detox behandeling
  • Je bloedsomloop wordt verbeterd

De olie die wij gebruiken bij de massage is speciaal gemaakt voor detox. Saffloer is een ingrediënt die ontgiftend en prikkelt de bloedvaten. Hierdoor zitten er zoveel voordelen aan deze behandeling. Gifstoffen verlaten jouw lichaam op deze manier sneller. Wij snappen dat je niet voor niets Almere uitgaat, maar deze behandeling is het zeker waard! Ook als je niet in de buurt van Almere woont kun je langskomen. Kom langs vanuit één van deze provincies en geniet bij LOFF Wellness.

Reserveer jouw verwenmoment met een Guasha therapie dichtbij Almere

Jouw verwenmoment kun je nu reserveren bij LOFF Wellness. Guasha therapie dichtbij Almere laat je door ons doen. Laat je huid stralen en maak je hoofd leeg, terwijl wij jou masseren en behandelen. Een losse behandeling kost €62,50. Wil je vaker komen? In kuurverband betaal je €52,- voor de therapie. Deze onvergetelijke ervaring zal het zeker waard zijn.

Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Almere. Je vindt ons namelijk aan de ringweg van Assen. Onze behandeling is geschikt voor iedereen. Onze professionals zullen jou volledige ontspanning geven, waardoor jij opgefrist weer naar huis gaat. Dit is allemaal mogelijk door de Guasha therapie. Almere komt steeds vaker naar LOFF Wellness!

Reserveer jouw Guasha behandeling
door Anemoon

Wat heerlijk om in de wereld van Loff te stappen! Prachtige lokatie en een zeer gastvrije ontvangst. Ontspannen en tevreden weer naar buiten gestapt! Bedankt en tot snel 🤩

door Annemarie

De behandeling was van begin tot eind heerlijk. Met een fijne afsluiting in "de woonkamer"