Sauna

Sauna Friesland

Sauna Friesland boeken

Op zoek naar een sauna? Friesland ligt op een korte afstand van de meest luxueuze sauna van Noord-Nederland: LOFF Wellness! Gemiddeld rijd je vanuit Friesland binnen een uurtje naar onze sauna. Kom volledig tot rust door te kiezen uit onze verschillende sauna arrangementen.

Als je met een groep naar onze sauna komt kunnen jullie gebruikmaken van onze Finse sauna’s, de zoutsauna, onze infraroodsauna, luxe douches, jacuzzi, een open air douche, een stoomcabine en een buitenterras. Of neem een duik in ons azuurblauwe binnenzwembad, omringd door ligbedden en regendouches.

De sauna is de perfecte omgeving voor een romantisch dagje met zijn tweeën, een teamuitje of een dagje weg met familie. Kom vooral langs uit Friesland om te genieten van onze heerlijke sauna-arrangementen! Je bent ook van harte welkom om een nachtje bij Van der Valk te komen logeren, dan maak je er een heerlijk weekendje weg van.

Route naar onze sauna

Saunafaciliteiten

Bij LOFF geniet je van luxueuze saunafaciliteiten. In ons wellness landschap staan de volgende faciliteiten tot jullie beschikking:

  • Infrarood sauna met ergonomische stoelen
  • Voetenbadjes
  • Een buitenterras en -douche met luxe ligbedden
  • Zoutsauna
  • Finse binnen- en buitensauna
  • Stoomcabine
  • Stortdouche met verzorgingsproducten
  • Jacuzzi in de buitenlucht

Hier vind je onbeperkte ontspanning. Onze specialisten zullen er alles aan doen om jullie in de watten te leggen en ervoor te zorgen dat jullie geheel tot rust komen. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Zo kun je kiezen voor een versbereide lunch, warme maaltijd of high tea. Daarnaast vind je bij LOFF ook alles wat jullie nodig hebben wanneer je denkt aan een sauna: handdoeken, slippers, badjassen, scrubgel, föhns, et cetera.

Kom langs vanuit Friesland!

DAGJE SAUNA FRIESLAND

Even helemaal tot rust komen en met jouw geliefden kan bij LOFF Wellness. Reserveren kan door te bellen naar 0592-481292, maar een appje sturen kan ook! Bovendien kun je online reserveren.

Niet alleen uit Friesland, ook uit de volgende omliggende provincies valt de sauna goed te bereiken:

De meest luxueuze sauna in de buurt van Friesland afhuren bij LOFF Wellness. Kom volledig tot rust!

Boek de sauna Friesland: 0592-481292
door Ruth

Vriendelijk ontvangen. Heerlijk in alle rust geniet van wat 'me time'. Een releaxed begin van de vakantie!!

door Petra

Was heerlijk en wat een prachtige locatie