Sauna

Sauna Haaksbergen

Reserveren

Zoek je een sauna? Haaksbergen ligt vlakbij hét wellnessparadijs van de omgeving: LOFF Wellness. Vanuit Haaksbergen rijd je in 90 minuten naar onze oase aan rust. Vanwege onze ligging aan de A28 zijn we vanuit het hele land eenvoudig te bereiken.

In onze sauna waan je je in luxe wellness-faciliteiten en verschillende sauna’s. En het mooie is, jij en je gezelschap kunnen er samen van genieten. Bij ons ben je welkom met groepen, duo’s maar ook alleen. Geniet van ons prachtige saunalandschap en kom helemaal tot rust. Door een nachtje bij Van der Valk te logeren, maak je er een heerlijk weekendje weg van.

LOFF Wellness is bij uitstek de meest luxe sauna van Haaksbergen en omgeving. Kom langs en ervaar het zelf!

Route vanuit Haaksbergen

Wellnessfaciliteiten in de sauna vlakbij Haaksbergen

In ons wellness landschap staan de volgende faciliteiten tot jullie beschikking:

  • Infrarood sauna met ergonomische stoelen
  • Voetenbadjes
  • Een buitenterras en -douche met luxe ligbedden
  • Zoutsauna
  • Finse binnen- en buitensauna
  • Stoomcabine
  • Stortdouche met verzorgingsproducten
  • Sneeuwd0uche
  • Zwembad

Hier vind je onbeperkte ontspanning. Onze specialisten zullen er alles aan doen om jullie in de watten te leggen en ervoor te zorgen dat jullie geheel tot rust komen. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Zo krijgen jullie een versbereide lunch of warme maaltijd (afhankelijk van het tijdstip), met onbeperkt koffie, thee en water. Daarnaast vind je bij LOFF ook alles wat jullie nodig hebben wanneer je denkt aan een sauna: handdoeken, slippers, badjassen, scrubgel, föhns, et cetera.

Hoe ziet een dagje relaxen in de sauna eruit?

Ons saunacomplex is geschikt voor 1 tot 12 personen. Bij ons boek je een all-in ervaring. Dit betekent dat je zelf nergens aan hoeft te denken! Alles is geregeld en voor jou aanwezig, zonder verrassingen over de kosten achteraf.

Kom je met je beste vriendin vanuit Haaksbergen? Kies dan voor het vriendinnendag arrangement! Deze kost 135,- per persoon, inclusief een massage van 50 minuten.

Naast dit arrangement boek je de sauna ook voor andere gelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld voor een romantisch uitje voor twee? Of een babyshower? Alles is in overleg mogelijk!

Klik hier voor meer informatie over arrangementen

Kom langs uit Haaksbergen voor een dagje ontspanning

Onze sauna is elke dag geopend! Van maandag tot zaterdag kun je bij ons terecht van 10:00 tot 22:00 en op zondag van 10:00 tot 20:00. De sauna kan ook eenvoudig gecombineerd worden met onze overige wellness! Boek het bijvoorbeeld in combinatie met een heerlijke ontspanningsmassage, 60 minuten floaten of een Absolution gezichtsbehandeling.

Niet alleen vanuit Haaksbergen, ook vanuit de volgende regio’s is onze sauna eenvoudig te bereiken:

Reserveren kan eenvoudig online. Heb je vragen over de arrangementen? Bel dan naar 0592-481292. Je kunt dan ook gelijk telefonisch reserveren!

Ongestoord tot rust komen in een sauna doe je niet in Haaksbergen, maar bij LOFF!

Reserveren
door Angelina

Fijn ontvangst, rustig/weinig andere gasten, service goed, goede uitleg. Klantgericht.

door Geartsje

Het was super! Heerlijk genoten van de diverse faciliteiten, fijne gastvrijheid en lekker gegeten. De volgende reserveringen zijn al gemaakt.