Sauna

Sauna Overijssel

Sauna Overijssel boeken

Onze arrangementen zijn perfect voor een dagje weg met jouw geliefde, een familie-uitje en een vriendinnendag. Jullie kunnen gebruikmaken van onze stoomcabine, vier verschillende luxe sauna’s, een open air douche, voetenbadjes, een jacuzzi, luxe douches en ligbedjes. Vanuit Overijssel rijd je gemiddeld al in een uurtje naar onze wellness. In de wellness vind je een azuurblauw binnenzwembad omringd met luxe ligbedden en regendouches. Daarnaast zijn er verschillende sauna's, een sfeervolle relaxruimte met open haard en een sneeuwdouche. Dat is nog eens een unieke manier van afkoelen, na zo'n rondje sauna!

Route vanuit Overijssel naar het saunaparadijs

LUXE SAUNA OVERIJSSEL ARRANGEMENTEN

Een dagje sauna combineren met onze wellness faciliteiten? Kies voor één van onze arrangementen en geniet naast de sauna faciliteiten van een heerlijke massage, een beauty behandeling of een floatsessie.

Bij een aantal van onze arrangementen geniet je van een verse lunch of warme maaltijd, een tussendoortje of een high tea. Hiernaast kunnen jullie gebruikmaken van luxe badjassen en slippers.

Boek een sauna-arrangement: 0592-481292

SAUNA VLAKBIJ OVERIJSSEL HUREN BIJ LOFF WELLNESS

Om te reserveren bel je naar 0592-481292, stuur je een e-mail naar info@loff-wellness.nl of een appje naar 0649527804. Direct online reserveren is ook mogelijk. Kijk vooral eens tussen onze overige LOFF-arrangementen voor meer verwendagen!

Ook vanuit de volgende regio’s is onze sauna erg goed bereikbaar:

Genieten van een sauna vlak bij Overijssel en geheel tot rust komen doe je bij LOFF Wellness in Assen! Door een nachtje bij Hotel Van der Valk te logeren maak je er een heerlijk weekendje weg van.

Route naar LOFF Wellness
door Juliana

Geweldige service! Top locatie, vriendelijk geholpen en goede uitleg over passende mogelijkheden! Voor herhaling vatbaar :)

door Tessa

Hele fijne dag gehad bij Loff. Alle privacy die je wenst, ruime keuze uit sauna’s en een meer dan goede verzorging van de lunch. Zeker een aanrader! Wij komen hier graag terug.