Sauna

Sauna Almere

Reserveer hier!

Volledig tot rust komen in een sauna? Almere ligt vlakbij de meest uitgebreide, luxueuze wellness van het land: LOFF Wellness! Via de A28 rijd je in een uur en drie kwartier vanuit Almere naar onze oase aan rust. Hier vind je 150 m² aan luxe wellness faciliteiten.

Hier kun je je helemaal afsluiten van het hectische dagelijkse leven met een door jou verkozen gezelschap.  Dus heb je een moeder-dochterdagje gepland, of moet je nodig bijpraten met je beste vriendin? LOFF Wellness is hier de perfecte omgeving voor!

Onze sauna is niet alleen de meest luxueuze van Almere en omgeving, het is ook nog eens de eerste van het Noorden van het land. Kom langs en ervaar zelf waarom onze vaste klanten geregeld van Almere naar onze sauna rijden!

Route van Almere naar LOFF

Luxe sauna nabij Almere

Wanneer je ervoor kiest om de sauna faciliteiten te boeken, kun je rekenen op dag waarop je geheel in de watten gelegd wordt. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om het jullie naar de zin te maken.

In ons kleine paradijs staan de volgende faciliteiten geheel tot jullie beschikking:

 • Een Finse sauna
 • Een zonnige tuin met loungebedden
 • Jacuzzi (buiten in de tuin)
 • Voetenbadjes
 • Een heerlijke stortdouche met verzorgingsproducten
 • Zoutsauna
 • Stoomcabines
 • Infradroodcabine met ergonomische stoelen
 • Finse buitensauna
 • Buitendouche
 • Kaptafel met een föhn en verzorgingsproducten

Voor een vaste prijs (geen verrassingen achteraf) krijg je naast deze sauna faciliteiten ook een heerlijke verse lunch of warme maaltijd (afhankelijk van het tijdstip) en onbeperkt koffie/thee en water. Natuurlijk staan liggen er ook handdoeken, slippers en badjassen voor jullie klaar!

Sauna arrangementen

Je kunt de arrangementen ook boeken in combinatie met andere wellness, bijvoorbeeld een ontspanningsmassage, een uurtje floaten of een gezichtsbehandeling.

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een baby op komst, of zoek je een originele locatie voor een vrijgezellenfeest? Kies dan voor één van onze arrangementen! Kom je eerder vanuit Almere naar LOFF voor de ontspanning, of om lekker bij te praten met je beste vriendin? Kies dan voor een vriendinnendag arrangement.

Een andere gelegenheid waarvoor je de sauna wilt boeken? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze arrangementen

Kom vanuit Almere langs voor een heerlijk dagje LOFF

Kom detoxen in één van de sauna’s, bubbelen in de jacuzzi of stomen in de stoomcabine. Niet alleen vanuit Almere, ook vanuit de volgende regio’s is de prive sauna goed bereikbaar:

Reserveren kan eenvoudig online, of telefonisch via het nummer 0592 481292! We zijn zeven dagen per week geopend, van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 22:00 en op zondag van 10:00 tot 20:00.

Een dagje naar de sauna? Dat doe je niet in Almere, maar bij LOFF!

door Claudia

Heerlijk ontspannen! Voor herhaling vatbaar.

door Desiree

Heel erg fijn! Alles duidelijk uitgelegd en super vriendelijk personeel!