Heerlijk relaxen in de sauna

Sauna Essen

Reserveren

Wil jij graag naar een luxe, kleinschalige sauna met zwembad en wellnessfaciliteiten? Ga dan eens naar LOFF Wellness, dat ligt op een half uurtje rijden van Essen. Bij LOFF kun je niet alleen terecht voor een saunabezoek, maar ook voor verschillende arrangementen en beauty-behandelingen. Alleen, of met je moeder, een vriendin of je partner. Door aansluitend een nachtje te logeren bij het aangrenzende Hotel Van der Valk maak je er echt een lekker weekendje weg van!

Route naar LOFF Wellness

De luxe sauna dichtbij Essen

LOFF Wellness is een luxe, kleinschalig saunaparadijs in de buurt van Essen. Je hebt hier volledige toegang tot vele extra faciliteiten. Denk hierbij aan:

  • Een azuurblauw zwembad omringd door luxe ligbedden en regendouches
  • Verschillende sauna’s waaronder infrarood, zoutsauna, Finse sauna, stoombad
  • Een koude douche en een sneeuwdouche om op een unieke manier af te koelen
  • Sfeervolle relaxruimte met comfortabele fauteuils en een open haard
  • Makkelijk te combineren met een massage, floaten of beautybehandeling
  • De mogelijkheid voor een lunch, diner of high tea bij Van der Valk

 

Drie Finse sauna’s

Een zoutsauna

Luxe douches

Een stoomcabine

Een groot zwembad met ligbedden

Een gezellige relaxruimte

Al deze luxe is dichtbij jou in de buurt. LOFF Wellness staat garant voor een heerlijke dag weg voor jou alleen, of om samen met vrienden en familie van te genieten. Kies voor één van onze standaard arrangementen of bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Dan maken wij alles in orde om jou binnenkort in de watten te leggen!

Arrangementen waar je van gaat ontspannen

Bij LOFF Wellness vind je meerdere arrangementen waarin jij compleet kunt ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan een hotstone special voor twee, een Aloha-arrangement of een mommy to be behandeling. Bekijk al onze arrangementen om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Reserveren

Reserveer jouw saunassessie dichtbij Essen bij LOFF Wellness

Ben jij enthousiast geworden over onze saunafaciliteiten? Dat is niet gek! Wij zijn een van de weinige wellnesscentra in de buurt van Essen die zo’n mooie en kleinschalige sauna-ervaring bieden, en dat in combinatie met alle mogelijke behandeling. LOFF Wellness zal je een geweldige dag bezorgen, samen met vriendinnen, je partner of een andere geliefde.

Niet alleen vanuit Essen kun je langskomen. Onze sauna is iedere dag geopend, dus kom vooral langs wanneer jij kunt! Onze locatie is ook goed bereikbaar voor mensen vanuit:

Je kunt een reservering gemakkelijk online doen. Heb je vragen over een arrangement? Bel dan naar 0592-481292. Je kunt dan ook direct telefonisch reserveren. Een verwendag is onmisbaar wanneer je ook wilt ontspannen.

Kom daarom ongestoord tot rust in een sauna. Essen rijdt naar LOFF Wellness voor de beste beleving!

Reserveren
door Petra

Dit was ons eerste bezoek op de nieuwe locatie. We vonden het een mooie wellness geworden; ruime indeling, mooie buitenruimte en een prettige sfeer. Het was weer genieten!

door Ruth

Vriendelijk ontvangen. Heerlijk in alle rust geniet van wat 'me time'. Een releaxed begin van de vakantie!!