Sauna

Sauna Groningen

Sauna Groningen boeken

Wil jij graag met jouw geliefden naar de sauna? Bijvoorbeeld voor een vriendinnendag, een vrijgezellenfeestje, een romantisch dagje weg met je partner of een teamuitje? Bij LOFF genieten jullie samen van 150m² aan wellness faciliteiten.

In onze privé sauna vlakbij Groningen heb je volledige toegang tot de volgende sauna faciliteiten:

  • Een zoutsauna;
  • Een infrarood sauna;
  • Een stoomcabine;
  • Een jacuzzi;
  • Drie Finse sauna’s;
  • Luxe douches;
  • Een open air douche;
  • Een buitenterras;
  • Voetenbadjes.

Vanaf Groningen rijd je in minder dan een half uur over de A28 naar onze prachtige wellness. Bij onze sauna arrangementen in de buurt van Groningen is het toegestaan om badkleding te dragen.

Route naar de prive sauna

SAUNA ARRANGEMENTEN

Een dagje sauna combineren met onze wellness faciliteiten? Kies voor één van onze arrangementen en geniet naast de sauna faciliteiten van een heerlijke massage, een beauty behandeling of een floatsessie.

Bij een aantal van onze arrangementen geniet je van een verse lunch of warme maaltijd, een tussendoortje of een high tea. Hiernaast kunnen jullie gebruik maken van luxe badjassen en slippers.

vriendinnendag arrangement

Hiernaast is het mogelijk om voor €135,- p.p. (minimaal drie personen) het vriendinnendag arrangement bij ons te boeken. Als extra’s worden bij dit arrangement een lunch, een vers sapje met wat lekkers en een cadeautje bij vertrek aangeboden om jullie dag helemaal naar wens te maken. Dus ben jij op zoek naar iets leuks om te doen op bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? LOFF Wellness biedt de uitkomst! Heerlijk in de watten gelegd worden kan alleen bij ons!

Bekijk al onze arrangementen

SAUNA GRONINGEN

Onze sauna kan door grotere groepen gehuurd worden in combinatie met alle LOFF-faciliteiten! Dit betekent dat ook de floatbaden, massageruimtes, en de yogaruimte inclusief masseuses door jullie gehuurd kan worden. Zelfs een yogadocente kan tegen betaling tot jullie beschikking staan. Speciale verzoeken kunnen altijd doorgegeven worden, dan kunnen wij van LOFF Wellness kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!

Onze sauna is niet alleen goed bereikbaar vanuit Groningen, ook vanuit de volgende regio’s is deze goed bereikbaar:

Reserveren kan door te bellen naar 0592-481292 of een e-mail te sturen naar info@loff-wellness.nl of reserveer direct online.

Ongestoord tot rust komen? De sauna Groningen arrangementen van LOFF Wellness bieden de uitkomst!

Kom vanuit Groningen langs bij LOFF Wellness

Waarvoor kan ik vanuit Groningen nog meer naar LOFF?

Een sauna is niet het enige wat LOFF te bieden heeft. We doen nog veel meer! Kom eens langs voor:

door Carolien

Het was een heerlijke, relaxe ervaring!! En goed verzorgd!👌

door Vera

Zo heerlijk op het moment dat ik het even nodig had🤗