Geniet van een zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Enschede

Reserveren

Ben jij op zoek naar een zwangerschapsmassage? Enschede ligt op anderhalf uur rijden van LOFF Wellness. Hier zijn gespecialiseerde masseurs die weten hoe ze jouw lichaam kunnen laten ontspannen.

Plan jouw route naar Loff Wellness

Tijdens je zwangerschap krijgt je lichaam veel te verduren. Een momentje voor jezelf is dan zeker geen overbodige luxe. De zwangerschapsmassages zijn een perfecte manier om te ontspannen. Een beetje aandacht voor je lichaam en geest kan zeker geen kwaad. 

Gun je zelf een ontspannen moment. Reserveer jouw zwangerschapsmassage dichtbij Enschede.

Reserveer jouw zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage dichtbij Enschede boeken

Een zwangerschapsmassage dichtbij Enschede boek je bij LOFF Wellness. Wanneer je zwanger bent gebeurt er een hoop in je lichaam. Ondanks dat het bijzonder is om je kindje te dragen is het ook een vermoeiende tijd voor je lichaam. Fysiek kan het zwaar worden, waardoor een massage een heerlijk moment voor jezelf kan zijn. 

Zwangerschap kan een positieve ervaring zijn. Om nog meer te genieten van is het ook belangrijk om te ontspannen. Hierdoor kan jouw lichaam het nog beter aan om de extra ontwikkelingen in je lichaam te dragen. Op deze manier wordt het een nog positievere ervaring.

De voordelen van een massage tijdens je zwangerschap

Een massage tijdens je zwangerschap geeft vele voordelen. Hieronder vind je een aantal van deze voordelen. 

  • Je krijgt minder last van je rug, schouders en nek;
  • De pijn in je voeten en benen vermindert;
  • Je bloedcirculatie verbetert, waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten;
  • Je lymfevatenstelsel verbetert, waardoor je baby meer voedingsstoffen en zuurstof krijgt.

De voordelen zijn zeker het overwegen waard om te kiezen voor een zwangerschapsmassage in de buurt van Enschede. Hiermee kun jij jezelf nog beter voorbereiden op het moederschap. Geniet van een moment voor jou en baby door een heerlijke, ontspannen massage te nemen. 

Welke twee verschillende zwangerschapsmassages vind je bij LOFF Wellness?

Bij LOFF Wellness vind je twee verschillende typen zwangerschapsmassages. 

  • De klassieke zwangerschapsmassage Dit is een massage vanuit zijligging. Hierbij krijg je in een half uur of een uur tijd een ontspannen massage. Door op de zij te liggen, lig je comfortabel voor jou en je baby. De kosten voor 30 minuten zijn €35,- en voor 60 minuten €50,-.
  • De Ultimate Rose Pregnancy Massage Deze massage duurt een uur, kost €59,-, en maakt gebruik van een aromatherapie. Hierbij lig jij ook op je zij, aangezien dat de meest comfortabele houding is.

Reserveer een zwangerschapsmassage dichtbij Enschede bij LOFF Wellness

Reserveer nu jouw relax moment. Een zwangerschapsmassage dichtbij Enschede laat je doen bij LOFF Wellness. Combineer de massage ook met andere behandelingen, waardoor je nog meer ontspant. Denk hierbij aan een arrangement met een massage en floaten. Wanneer je zwanger bent geeft floaten jouw lichaam een heerlijk gevoel. Hierdoor hoef jij even niet op je benen te staan, maar kun jij je lichaam helemaal laten uitrusten.

LOFF Wellness is goed te bereiken vanuit Enschede, maar ook vanuit andere regio’s, namelijk: